Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice doslova zametly s Chodovskou, rozhodly už v první půli


Branky


0

Jindřichovice a Cchodovská. Po pár kolech se zdá, že by to měl být souboj o předposlední místo. Mírným favoritem v něm určitě byli domácí, a to nejen kvůli domácímu prostředí, ale také kvůli špatné výkonnosti Chodovské v poslední době. Jenže to, co se na hřišti v Jindřichovicích dělo čekal asi málokdo. Domácí na soupeře doslova vlétli čtymi góly rozhodli už v první půli. Takovou kanonádu asi nikdo neočekával. Domácí nakoenc vyhráliv poměru 9:0 a Chodovskou tak nejspíš definitivně odsoudili k poslední příčce. Chodovská po dalším debaklu už ztrácí opravdu výrazně. Za tři zápasy dostala pětadvacet branek a nedala žádnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaná kanonáda

Chodovská se zpočátku jako obvykle držela. Hrál se vyrovnaný fotbal s drobnými šancemi na obou stranách. Jenže když ve dvacáté minutě poprvé rozvlnil síť Karel Surový, bylo v podstatě rozhodnuto. Opakoval se totiž scénář z většiny předchozích zápasů Chodovské, která po inkaosvání vždy odpade. Nejinak tomu bylo i tentokrát. Po dvou dalších minutách se trefil také Eduard Fojtík a zbytek první půle už se odehrával jen pod taktovkou domácích. Když Karel Surový ve čtyřiatřicáté mintuě zvýšil znovu, nebylo už co řešit. Jindřichovicím se povedlo přesně to, v co možná ani nedoufaly, a to rozhodnout hned v první půli. To navíc podpořil Karel Surový v závěru ještě zkompletováním hattricku, a tak se do šaten odcházelo za stavu 4:0.

Jindřichovice se rozstřílely, diváci byli v euforii

Jindřichovice hrály zápas, jaký domácí diváci asi nepamatují. Jindřichovice sice nejsou špatným týmem, ale málokdy vyhrají biť jen trochu výraznějším rozdílem. Chodovská se ale ani ve druhé půli nedokázala jakkoli vzchopit, a tak domácím dovolila zahájit možná historickou kanonádu. Zpočátku se domácím střelecky tolik nedařilo, ale postupně se zvlhlý střelný prach sušil a góly se tak množily. Nejdřív zvýšil Richard Hudák, pak se na další branku dlouho čekalo ale později si čtvrté branky přeci jen dočkal Karel Surový. A v poslední pětiminutovce už to šlo samo. Postupně dorazili Chodovskou ještě Petr Rau, Miroslav Truhlář a Jan Račák. Jindřichovice se tak nakonec dočkaly výhry v poměru 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Dnes to bylo klidné utkání. Chodovská dorazila v deseti hráčích a než jim dorazil jedenáctý, prohrávala už 0:2, za což mohla být ještě ráda. Ani v jedenácti se ale zvednout nedokázala, a tak jsme dál pokračovali v našem tempu a přidávali jsme góly. Nevím, co se přesně s Chodovskou momentálně děje, protože se po zimě až neuvěřitelně zhoršila. Asi se nescházejí. Je to škoda, určitě jim přeji, aby to dali zase dohromady.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (46. P. Horvát [-] ) , K. Surový [-] , J. Mika [-] , T. Havlík [-] , R. Hudák [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Račák [-] , M. Voves [-] , P. Rau [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - L. Karpíšek [-] - M. Hejna [-] , M. Gabčo [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Tatar [-] , R. Tomášek [-] - T. Wolarz [-] , J. Volek [-] , P. Binias [-]

ŽK: 25. P. Rau .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sieber Josef - BIGAS Jiří (N), LENK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.