Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:30

25.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Nedašova nastřílel rezervě Vlachovic na jejím hřišti půltucet branek


Branky


1

Magnet kola se hrál v sobotu ve Vlachovicích, kde se představil vedoucí tým tabulky z Nedašova. Čekala se poměrně vyrovnaná bitva, která se ale nakonec nekonala. Nedašovjané totiž vlétli na svého soupeře jako uragán a po patnácti minutách vedli už o tři branky. Brankostroj hostí pokračoval i nadále a nejlepší střelec soutěže Jarek Fojtík zkompletoval hattrick. Hosté nasázeli domácím do půle šest branek a bylo de facto po zápase. O půli domácí trenéři vystřídali hned trojici hráčů včetně brankáře a bylo to znát. Nedašov ubral plynu a kontroloval stav utkání, domácí v závěru vsítili čestnou branku, ale byl jim také vyloučen Pekárek. Nedašov si tak ve Vlachovicích s chutí zastřílel a pozval diváky na rozhodující utkání na domácí půdě proti Bohuslavicím nad Vláří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli předvedli střelecký koncert

Vedoucí Nedašov po ztrátě v Mirošově odjížděl s velkým respektem, ale také s odhodláním ve Vlachovicích vyhrát. Výsledky Vlachovic vzbuzovaly respekt, takže Nedašov konečně nasadil do zápasu to nejlepší, co měl k dispozici. A na hřišti se to tentokrát do puntíku projevilo. První poločas byl jako z říše snů. Už ve 4. minutě vybojoval po chybě obránce míč Kuba Řehák a sám akci také dokončil. V 9. minutě se prosadil kanonýr Jarek Fojtík a bylo to 0:2. A když tentýž hráč v 15. minutě zvýšil vedení už na 0:3, bylo prakticky po zápase. Hosté kontrolovali hru a domácí se prakticky k ničemu nedostali. Ve 27. minutě nachytal chytře Vojtěch Holba domácího Ďulíka z přímého kopu a bylo to už 0:4. Ve 30. minutě prokličkoval Dominik Novák snad půlku hřiště a vychutnal si i brankáře- 0:5. Do poločasu zkompletoval hattrick Jarek Fojtík a uzavřel poločas 0:6. Nedašovjané nastříleli domácím půltucet branek a Ti byli z vývoje zápasu dokonale zaskočeni.

Domácím se podařilo zastavit brankostroj Nedašova

Druhý poločas se prakticky dohrával. Domácí i Nedašov prostřídali sestavu a hlavní úkol byl se nezranit, či nevykartovat, což se hostům povedlo. Domácí se přece jenom prosadili brankou v 82. minutě Vizvárim, ale to nemohlo náladu Nedašova překazit. Hosté si tak připsali vysokou výhru a před druhými Bohuslavicemi nad Vláří mají náskok jednoho bodu. O všem podstatném se tak rozhodne v sobotu od 17,30 hodin na hřišti v Nedašově, kde se oba vedoucí celky utkají o prvenství v soutěži.  

"Jsem rád, že se mužstvo tak kvalitně připravilo na soupeře z horních pater tabulky a zvítězilo velkým rozdílem. Posílení sebevědomí přišlo v pravý čas. Jak všichni dobře víme, o víkendu se vše rozhodne. Nastoupí proti sobě dva nejlepší týmy sezony, takže se máme na co těšit. Do zápasu dáme všechno, tak snad to vyjde!  Přijde také hodně fanoušků, takže se těším na parádní atmosféru okořeněnou důležitostí zápasu", hodnotí duel kapitán nedašovské rezervy Jiří Fojtík. 



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Ondřej Vavrys: Do psaní komentáře se mi příliš nechce, hosté v první půli dominovali na hřišti a zasadili nám šest úderů, ve druhém poločasu se už utkání jen dohrávalo, my jsme prostřídali sestavu a v závěru vsítili čestný úspěch.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Na vlachovickou rezervu jsme se velmi dobře připravili a od začátku zápasu jsme diktovali tempo hry. Podařilo se nám brzo vstřelit branku a tím jsme se uklidnili. I v dalším průběhu hry jsme měli navrch a soupeře přehrávali a co bylo důležité, naše akce jsme zakončovali. Druhý poločas se prakticky dohrával. Nedašov prostřídal a hlavní úkol byl, se nezranit, což se nám povedlo.



Sestavy


SK Vlachovice B
M. Dulík [-] (46. K. Stružka [-] ) - M. Trčka [-] , V. Fusek [-] (46. P. Rak [-] ) , D. Hlavica [-] , J. Gbelec [-] , M. Doruška [-] , J. Mana [-] , M. Pavlůsek [-] (46. M. Kudela [-] ) , P. Jandík [-] (75. J. Vizvári [-] ) , J. Pekárek [-] , D. Grček [-]

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - J. Řehák [-] , J. Fojtík [-] , J. Kolínek [-] , D. Novák [-] , M. Novák [-] , J. Fojtík [-] , R. Fojtík [-] , D. Novák [-] , R. Fojtík [-] , V. Holba [-] (81. R. Švach [-] )

ŽK: 6. J. Pekárek - 63. J. Kolínek . ČK: 55. J. Pekárek .
Hráči zápasu: M. Trčka - J. Řehák , J. Fojtík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - FOJTÍK Pavel (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2017 19:58
Všeci sa přijeďte podívat, jak sa hraje kůpený zápas !!!!