Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 14:00

25.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrkovice dokázaly ve druhé půli otočit utkání v Lipové


Branky


0

Hodně divoké utkání se hrálo v neděli odpoledne na hřišti v Lipové, kam zavítaly Dobrkovice. Domácí celek přivezl před týdnem cennou výhru ze Smoliny a tu chtěl potvrdit v duelu s Dobrkovicemi, ale úvod zápasu mu vůbec nevyšel. Hosté vedli po dvaceti minutách už o dvě branky. Domácím se však podařilo ještě do poločasu otočit výsledek na 3:2. Hosté se ale nevzdali a ve druhém dějství šokovali domácí celek. Hostům vyšli na jedničku rychlé kontry a z nich dokázali domácí celek tvrdě trestat. Dobrkovice ve druhé půli vstřelily tři branky a náležitě otočili výsledek tohoto utkání a vezou domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned pět branek

V neděli do Lipové zavítal tým z dalekých Dobrkovic. Ještě patnáct min před zápasem se hosté nedostavili, ale nakonec tým s jedenácti hráči postavili. To domácí nastoupili hned ze čtyřmi náhradníky na lavičce, kdy tentokrát trenér Tomeček nebyl ani nominován, prostě se do sestavy už nevešel. Hosté začali v Lipové velmi svižně a pohledně, kdy jim zato bylo odměnou v 10. minutě první branka zápasu, kterou vstřelil hostující Šuranský. Hned za deset minut na to, hosté zvýšili po pohledné akci už na rozdíl dvou branek, kdy se trefil hostující Žůrek. Domácí se z tohoto rychle oklepali a po standartce v podání Kamila Kleina, poté doklepl míč do branky jeho jmenovec Milan Klein. Za čtyři minuty udělal hostující golman Kašný chybu, kterou potrestal Zoubek. Ve 35. minutě po výborně zahraném kopu Zoubka nebylo problém pro Petra Urbánka doklepnout míč za záda Kašného a najednou v rozmezí třinácti minut to bylo 3:2 pro domácí. Za takového stavu se šlo i do kabin, a z pohledu diváka se zápas musel určitě líbit.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

Do druhého poločasu obě mužstva vletěli se stejnou sestavou a hra byla poměrně vyrovnaná. Domácí drželi jednobrankový náskok, hosté se rychlými kontry pokoušeli o srovnání skóre. V 65. minutě se prosadil hezky hostující Lukašík, kdy hned za pět minut po nepřehledné situaci dostal hosty opět do vedení Čech. To domácí uplně svázalo a nevytvořili už si žádnou šanci, a tak v 85. minutě přidal pojistku pro hosty svou druhou brankou Michal Šuranský a pečetil tak skóre 3:5 pro hosty. Zápasu by spíše slušela remíza, ale hostující tým měl více štěstí, a proto vyhrál. Tak to ale v ve fotbale chodí. Hosté i v jedenácti hráčích ve druhém dějství překvapivě přejeli domácí celek, což po půli nikdo z přítomných asi nečekal. Lipová tak na jaře předvádí výkony jako na houpačce, kdy dokáže vyhrát venku, ale body už doma nedokáže potvrdit. V posledním kole zajíždí v sobotu domácí Lipová do Horní Lhoty, a hosté z Dobrkovic doma hostí tým z Tichova.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Po dlouhé době jsme měli plnou lavičku, hosté přijeli pouze v jedenácti lidech a ještě pozdě, což nás možná trochu ukolébalo. Začátek utkání jsme proto podcenili a hosté šli do dvoubrankového vedení. Podařilo se nám však otočit vývoj utkání ještě do poločasu. Pak byla hra poměrně vyrovnaná, hostům ale patřil závěr utkání, kdy nám vstřelili laciné branky, na které jsme už nenašli odpověď a z duelu odcházíme se zbytečnou prohrou. Zkusíme zabojovat v Horní Lhotě, kde nás ale čeká kvalitní protivník.




Sestavy


TJ Lipová
M. Němeček [-] - M. Klein [-] , D. Kurtin [-] , P. Měrka [-] (75. R. Vašička [-] ) , M. Kliment [-] (65. K. Novák [-] ) , M. Carbol [-] , K. Klein [-] , M. Vaněk [-] , M. Chovančík [-] (87. . Trčka [-] ) , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-] (80. M. Žalek [-] )

Dobrkovice
D. Kašný [-] - K. Dědek [-] , P. Lukašík [-] , D. Kašný [-] , M. Šuranský [-] , O. Drábek [-] , D. Juřík [-] , R. Fuglík [-] , M. Žůrek [-] , L. Lysoněk [-] , K. Čech [-]

ŽK: 30. M. Šuranský .
Hráči zápasu: M. Klein - M. Šuranský , M. Žůrek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - VAŠIČKA Roman (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.