3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina srovnala s Petrůvkou až v závěru a pak vyhrála v penaltové loterii


Branky


0

Do Smolina přijela Petrůvka, která měla v minulém kole volný los. Domácí Smolina se vrátila z Bohuslavic nad Vláří s tříbrankovou prohrou, ale ve druhé půli předvedla zlepšený výkon. Domácím vyšel na jedničku úvod utkání, kdy se trefil už v 6. minutě Tomáš Sucháček. Hosté ale kontrovali Peškem a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločasu šli hosté dokonce do vedení, kdy se znovu trefil Pešek. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku a dokázali nakonec srovnat v hodině dvanácté. Přesněji řečeno v 89. vyrovnal domácí Ročák. V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté a berou bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Oběma týmům chybělo několik hráčů základní sestavy a na kvalitě utkání to bylo znát. Do zápasu lépe vstoupili domácí a už v 6. minutě skóroval Tomáš Sucháček, který po dlouhém nákopu překvapil všechny a těžký míč usměrnil kotníko-holení do branky. Na obdrženou zareagovala Petrůvka a byla lepší, kdy nejprve trefili střelou zpoza vápna břevno a podruhé z pobobné situace po nedůrazném odkopu už Pešek mířil lépe a odražený míč vrátil pod břevno 1:1 v 16. minutě. Smolina hodně chybovala, když získali míč, tak ho hned vrátili hostům a dopředu toho taky moc nepředvedli. Petrůvka byla lepší kombinačně, důraznější, ale branku už nepřidali. Do kabin se tak odchzáelo za nerozhodného stavu.

 

 

"Tento zápas by se dal z našeho pohledu zařadit do kategorie smolných. V poslední dvacetiminutovce kdy se soupeř snažil o srovnání jsme hráli disciplinovaně a dařilo se nám napadat jejich rozehrávku. Bohužel v poslední minutě jsme vyrobili hrubku v obraně a Smolina trestala. Penalty to už je loterie. Budu se opakovat ale musím naše kluky pochválit za bojovný a disciplinovaný výkon. Na závěr bych chtěl zmínit přístup Kamila Kořínka. Přesto, že do útoku dostal nováčka na "zácvik,"  tak mu pomáhal, radil jak se orientovat na hřišti při napadání rozehrávky soupeře a sám mu šel příkladem. Do toho ještě několik jakoby zbytečných náběhů kdy vybízel spoluhráče ke kolmici. Jen ta branka chyběla. A to vše bez známek jakékoli frustrace.  Tak snad mu to tam příště  "cinkne, hodnotí duel ve Smiloině petrovská funkcionář František Gottfried".

Domácí srovnali až v poslední minutě

Druhá půle začala tlakem domácích, kteří se výrazně zlepšili, ale bez efektu. V 70. minutě se domácí prosadili, hlavní branku nejprve uznal, ale po konzultaci s asistentem z Petrůvky odvolal pro hraní rukou. Domácí to rozhodilo natolik, že o minutu později si dali vlastní branku – Ekart se nedohodl s Krahulcem a hlavou míč poslal do vlastní branky. Branka byla připsána nakonec hostujícímu Peškovi. Hosté pak utkání kontrolovali, nedávali moc šancí Smolině na vyrovnání, naopak sami si příležitosti vytvořili. Když už to vypadalo na výhru Petrůvky, Smoliňané po dlouhém autu vyrovnali, když hlavou míč prodloužil Ročák. V penaltách hosty třikrát vychytal Krahulec, naopak domácí se mýlili jen jednou a berou bod navíc. Smolina měla v závěru štěstí, že se jí podařilo vyrovnat a Petrovjané mohou litovat neproměněných šancí.

Na penalty vyhrála Smolina

V penaltové loterii byli úspěšnější domácí fotbalisté a berou bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Asi ani my jsme po průběhu zápasu nečekali, že nakonec získáme dva body. Nehrajem už s takovou lehkostí jako na začátku jara, kdy jsme hráli hezký kombinační fotbal, ale i po špatných výkonech jsme porazili Vlachovice a dva body brali i dnes, takže to je super. Z posledních zápasů jsme zahráli asi nejlíp druhou půlku v Bohuslavicích, ale bez gólového efektu. Na jaro jsme vyhráli už tři penaltové rozstřely, což je perfektní bilance. Většinou se u nás čtyři z pěti hráčů trefí a Pepa Krahulec minimálně dvě penalty chytne. V neděli pokračujem v Jestřabí, tak se uvidí, co tam vyvedeme. Na podzim jsme byli jediní, kdo s nimi prohrál...

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Odehráli jsme dobré utkání se špatným koncem pro nás, kdy jsme v závěru zbytečně obdrželi branku po fatální chybě. V penaltách už měli psychickou výhodu domácí hráči a také toho využili. Utkání jsme ale odbojovali a náš výkon byl velmi slušný.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - V. Lysáček [-] , J. Sucháček [-] (61. P. Kolaja [-] ) , T. Sucháček [-] , M. Ekart [-] , L. Bosák [-] , J. Kolaja [-] , P. Sucháček [-] , M. Červeň [-] , A. Ročák [-] , J. Kudela [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Šustek [-] (46. M. Juřica [-] ) , K. Kořínek [-] , M. Remeš [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] , J. Juřica [-] , P. Kovařík [-] , L. Hubáček [-]

ŽK: 22. J. Kudela , 34. T. Sucháček - 60. P. Kovařík .
Hráči zápasu: A. Ročák - J. Pešek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - SÁBLÍK Alois (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.