0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov si poradil s Dolní Bělou


Branky


8. T. Petrů , 15. J. Šulc , 34. T. Petrů , 49. R. Kozák
0

Nejhorší výkon Dolní Bělé v jarní části znamenal čtyřgólový příděl. Rozhodnutý poločas korunovaný brankou po příchodu z kabin znamenal tři body pro Sázavan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli rozhodnuto

Začátek zápasu vypadal na boj o střed hřiště. Oba týmy bojovaly o postup do šestnáctky soupeře, ovšem bezúspěšně. V 8. minutě Sázavan rozjel akci po levé straně hřiště. Tomáš Petrů prokličkoval po brankové čáře čáře přes dva protihráče a dal první gól utkání. V 15. minutě vhazovali Bezvěrovští na pravé straně hřiště aut a po přenesení hry do středu hřiště se dostal k zakončení Jiří Šulc, který zvýšil na 2:0 pro hostující tým. Tento moment vnesl do řad Sázavanu větší klid. Nadále však zuřila bitva o střední pásmo. V druhé patnáctiminutovce však k vážným šancím nedošlo. Ve 34. minutě se dostávali ná útočnou polovinu domácí fotbalisté, míč tlačili k šestnáctce, jenže obrana Bezvěrova reagovala na hrozící nebezpečí odkopem na půlku, kde si míč sebral Tomáš Petrů a svým padesátimetrovým sólem zasadil domácím třetí ránu.

Rychlý gól po příchodu ze šaten

Dolní Bělá byla zralá na ručník. Další hřebíček do pomyslné rakve zasadil Sázavan ve 49. minutě. Tomáš Petrů na půlící čáře převzal balón a obešel dva protihráče, následně přihrával na neobsazeného Roberta Kozáka, který ranou ze střední vzdálenosti přesně zacílil a skóre se nám pohnulo už na 4:0 pro Bezvěrov. Hosté drželi pevně otěže utkání ve svých rukách a soupeři prakticky v tomto zápase nic nedovolili. Pro Bezvěrov jsou body v tabulce velmi cenné, protože se bodově dostali do klidných vod středu tabulky. Dolní Bělé po velmi sympatických výkonech v jarní části zápas nevyšel. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sázavan Bezvěrov
Jaroslav Rada - trenér: Byla to hra o střed hřiště. Dokázali jsme si držet hráče, obsazovali jsme je a soupeř se nedostával do šancí. To co jsme měli, to jsme využili.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] - D. Koudela [-] , T. Bušek [-] , J. Volf [-] - O. Kroj [-] - P. Kaprál [-] (57. M. Kraus [-] ) , L. Matoušík [-] , L. Kolář [-] (82. D. Domabyl [-] )

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , P. Šulc [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , R. Kozák [-] (88. J. Jakimčuk [-] ) , J. Petrů [-] , P. Šulc [-] , D. Dvořák [-] , M. Malec [-]

ŽK: 44. L. Matoušík , 75. J. Volf - 26. J. Petrů , 68. M. Novák , 72. R. Kozák , 80. P. Haubner , 90. M. Malec .
Hráči zápasu: T. Petrů .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - BERNÁŠEK Michal (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.