Křelovice jsou na jaře zatím stoprocentní


Branky


15. L. Kyprý , 33. L. Kyprý , 60. L. Strnad - 73. J. Karban
0

Celý podzim hráli na hřištích hostů. Rekonstrukce zázemí na domácím stánku zřejmě funguje znamenitě. Křelovice na jaře počtvrté odchází ze zápasu s třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luděk Kyprý + dvě střely = dva góly

Oba týmy do utkání vstupovaly v odlišných rozpoloženích. Křelovice své jarní zápasy hrají všechny a domácí hřiště jim zřejmě svědčí. Ze tří zápasů vybojovali tři vítězství a tudíž devět bodů. Navíc obranná činnost funguje velmi dobře. V předešlých třech kláních inkasovali jen třikrát a sami zatížili konta soupeřů šestnácti brankami. Opačně je na mužstvo Blatnice. To svá první tři utkání shodně prohrála, navíc v nich dokázala vstřelit pouhopouhé dvě branky. Domácí potvrdili roli favorita utkání a v 15. minutě po průchodu obranou blatnických poprvé rozvlnil síť Luděk Kyprý. Tentýž hráč zvyšoval v průběhu 33. minuty už na 2:0, kdy po kontaktu v pokutovém území a následném pádu, nařídil hlavní sudí penaltu pro domácí. Pro tohoto hráče to byla již patnáctá branka v sezóně a v tabulce střelců mu za to patří třetí místo. Hosté se osmělili ale své dvě střely skončili mimo tři tyče domácích.

Hra nahoru dolů přinesla jeden gól na každé straně

Druhá herní část byla z pohledu fotbalového fanouška velmi chaotická. Nepřesnosti na obou stranách vyrovnané držení míče a hra ze strany na stranu. V 60. minutě blatničtí zfaulovali domácího těsně za pokutovým územím a k trestnému kopu se postavil Libor Strnad, který svým projektilem vymetl pavučiny v domácí šibenici a z pavouků udělal bezdomovce. Jan Karban pak zkorigoval v 73. minutě na průběžných 1:3 a tato branka hosty nakopla a ti začali na hřišti dominovat. Posledních dvacet minut bylo čistě v jejich režii, ale na výsledku už to nic nezměnilo. Slovan na jedenáctém místě čeká stále na první jarní výhru. Křelovičtí vážně promlouvají do hry o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík - trenér: Špatně se hraje proti soupeři, který zápas před prohraje. V druhé půli, poté co vstřelili branku, nám vnutili svojí hru a byli lepší.

TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs - trenér: Opět nás trápila naše koncovka, která rozhodla o výsledku. Nevyužili jsme naše šance.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - HÁJEK Karel (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.