1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech rozhodl střídající Smolka


Branky


0

Rozsochy navázaly na první jarní vítězství proti Hamrům a v domácím prostředí udolaly i Křižanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Rozsochy vstoupily do utkání velice aktivně a již v 9. minutě mohl otevřít skóre Petr Bureš, toho však vychytal skvělý hostující brankář Bajer. Ve 21. minutě znovu střílel Bureš, ale znovu Bajer zasáhl. Ve 24. minutě měli největší šanci v utkání i hosté, když se jeden z útočníků objevil sám před Juračkou, ten však skvělým zákrokem zažehnal pro domácí pohromu. Ve 32. minutě zahrával Holý rohový kop z pravé strany, na který si naskočil Šibor, ale mířil nepřesně. Domácí zahrávali v prvním poločase osm rohových kopů, avšak se žádný z nich neujal. 

Střídající žolík Smolka rozhodl v závěru

Hosté nastoupili do druhého poločasu více aktivně a místy přikovali domácí celek k vlastní brance. Jejich šance však končily buď již v zárodku a nebo v rukavicích domácího Juračky. Po prostřídání domácího celku se hra otočila. Rozsochy začaly mít znovu více ze hry a byly nebezpečnější. Brankové příležitosti však nevyužily. V 80. minutě po centru Andrejse z levé strany se prosadil do prázdné brány Smolka a domácí vedli 1:0.  Smolka si svoji brankovou radost mohl zopakovat v 85. minutě, netrefil však míč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Emil Šibor – hráč: V utkání jsme zaslouženě vyhráli. Byli jsme o fous lepší a to rozhodlo. Soupeř při konci utkání fyzicky odešel a my jsme toho dokázali využít. Jsou to pro nás důležité tři body.

SK FC Křižanov
Martin Petr: Klasický remízový zápas, první půle přinesla vyrovnaný boj ve středu hřiště, kdy byli o malinko aktivnější domácí. Rozsochy měli dvě šance, Křižanov jednu,ale za to tutovou. Druhý poločas byl opět vyrovnaný, ale oproti druhému poločasu jsme hráli více kombinačně a snažili přecházet do rychlých protiútoků a tlačit se do vápna,i přes optické zlepšení,to vedlo pouze k náznakům šancí. V 80.minutě po špatném odvrácení míče, se dostali k míči domácí, přízemním centrem pod sebe vyšachovali výborně chytajícího Bajera a do prázdné branky zakončili na 1:0. V závěru jsme ještě našli zbytek sil a zahrozili ze dvou rohů, ale Stupka v těžké situaci přestřelil. Utkání by spíše slušela remíza,ale domácím vítězství přeji a doufám,že se bez problémů zachrání.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - V. Šafránek [-] (46. L. Andrejs [-] ) , P. Bureš [-] (90. S. Padrtka [-] ) , B. Velen [-] , M. Šafránek [-] (74. B. Pazdera [-] ) , J. Holý [-] (59. J. Smolka [-] ) , J. Nebola [-] , V. Ambrož [-] (88. D. Juračka [-] ) , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , D. Invald [-] , J. Uhlíř [-] , J. Milota [-] , P. Kaštan [-] - M. Petr [-] , J. Endlicher [-] (59. M. Král [-] ) - R. Navrátil [-] , F. Trnka [-] - D. Fendrych [-] (46. L. Burian [-] )

ŽK: 79. B. Velen , 88. V. Ambrož - 30. D. Fendrych , 39. J. Endlicher , 52. L. Burian , 87. M. Petr , 89. P. Bajer .
Hráči zápasu: M. Juračka , B. Velen , J. Smolka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PADRTKA Radek (N), HOMOLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.