Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov si vychutnal Ostravici


Branky


0

Do vedení se sice dostala Ostravice, ale pak už na hřišti začal úřadovat Spálov, který do přestávky vstřelil tři branky. Po přstávce přidal další tři a debakl byl na světě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Už v 6. minutě po střele Kiši zachraňoval na brankové čáře obránce Ostravice, který vyhlavičkoval zakončení nad bránu. V 8 minutě se naplňuje pravidlo nedáš –dostaneš. Hosté kopou roh a po hlavičce jednoho z hráčů hostů doráží do brány útočník Petr Kurečka  - 0:1. Na vyrovnání se naštěstí dlouho nečekalo, v 11. minutě hází dlouhý aut Tadeáš Chuděj a na něj naskakuje Jan Kostka a angličanem srovnává na 1:1. Za další čtyří minuty se opět měnilo skóre, po rychlé akci na levé straně, kdy René Ambrož vysunul Tadeáše Chuděje, a ten našel přihrávkou  Klevara, který byl faulován hostujícím obráncem a rozhodčí nařídil penaltu, kterou tradiční exekutor Tadeáš Chuděj proměňuje – 2:1.  Pak se hosté dostali do šance po standardce a míč dokonce skončil za zády Neckáře, ale protože doklepávající útočník stál v ofsajdu, branka nebyla uznána. Ve 22 minutě navyšuje Spálov skóre na 3:1 , opět po dlouhém autu Tadeáše Chuděje se hlavou prosazuje Klevar - 3:1. I přes další šance na obou stranách se stav do konce prvního poločasu nezměnil. 

 

V 57. minutě se po pravém křídle prohnal René Ambrož a přízemní střelou na zadní tyč zvýšil na 4:1. V 76 minutě prostrčil do uličky Rostislav Kiša Patriku Popovi a ten ve vápně prostřelil na přední tyč brankáře Boháče - 5:1. Poté se do hry zapojili všichni náhradníci a hned tři z nich se dostali do velkých brankových příležitostí. Šance měli postupně Šíma, Fegler a Petr Chuděj, který nastřelil břevno.  V 88 minutě uzavírá účet zápasu Luděk Šíma, který skóruje po chybě hostujícího obránce - 6:1. Velmi dobře zvládnutý zápas a zasloužené vítězství, pochvala všem hráčům.

 

zdroj: http://www.tjspalov.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Spálov
Luděk Remeš (sekretář, novojicinsky.denik.cz): Celé mužstvo podalo velmi dobrý výkon a po dobře zvládnutém zápasu z toho bylo zasloužené vítězství. V neděli jedem do Jistebníku a jen doufám, že si kluci podrží dobrou formu a podaří se nám uhrát slušný výsledek.

TJ Sokol Ostravice
klubový web Ostravice: Nedokázali jsme se vypořádat s absencí obou stoperů, jelikož chyběl jak Rozkydal, tak Jucha. A asi jsou pro nás klíčoví. Byly z toho branky z dlouhých autů přímo do vápna, nebo po velikých individuálních chybách. Do toho nám chyběl i zraněný střelec Platoš. Ostravice takový debakl naposledy obdržela v říjnu 2012, kdy jsme o pět branek prohráli s Pískem. Bohužel někdy se stává, že utkání končí takovým přídělem a Ostravici jako nováčka v 1.B to potkalo až v osmnáctém zápase sezóny, takže bychom neměli z toho dělat vědu. V sobotu přijedou druhé Odry a my budeme snad lépe připraveni....



Sestavy


TJ Spálov
T. Neckář [-] - J. Kostka [-] , V. Král [-] , M. Ondřej [-] (79. V. Maršálek [-] ) , A. Sucháček [-] - F. Zálešák [-] , P. Pop [-] (76. K. Pop [-] ) , R. Kiša [-] , O. Klevar [-] (72. P. Chuděj [-] ) - T. Chuděj [-] (64. L. Šima [-] ) , R. Ambrož [-] (81. A. Fegler [-] )

TJ Sokol Ostravice
M. Boháč [-] - P. Kurečka [-] , J. Pavelec [-] , V. Mendrek [-] , P. Stýskala [-] , O. Stonavský [-] , R. Janošec [-] , L. Ledvoň [-] (78. M. Ledvoň [-] ) , M. Němec [-] (57. J. Březina [-] ) , M. Kováč [-] (71. D. Žižka [-] ) , M. Stonavský [-]

ŽK: 67. P. Stýskala .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - BARTEK Libor, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.