2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně rozhodly po přestávce


Branky


0

Po bezbrankové první půli, daly Datyně po přestávce dvě branky a připsaly se tři body. Report z pohledu Datyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši fotbalisté sehráli další domácí utkání s ohroženým týmem, který bojuje o záchranu. K zápasu se však sešli akorát v jedenácti lidech, omluvenek a zraněných hráčů je nespočet, proto byl povolán ještě zraněný Neuman a dorostenec Volný. První poločas byl podobný jako proti Petřvaldu na Moravě. Spousty nepřesností a chybějící přesnější finální přihrávka. Za zmínku stojí akce Gistingera, kdy nahrával Stebelovi, ale ten vysoko přestřelil a centr Jaworka, který nepřesně usměrnil Gistinger. 

 

Do druhého poločasu naši fotbalisté vstoupili mnohem lépe, dařila se jim kombinační hra a konečně se dostali do vedení, po pěkném přiťuknutí Gistingera s Tomašákem se dostal k míči Jaworek a uklidil míč přesně k tyči (1:0). Hostům se nadala upřít snaha, ale za celý zápas neměli vyloženou šanci a hrozili jen střelami z dálky, které bezpečně pohlídal Rozbroj. Druhou pojišťovací branku přidali datyňští po příchodu dorostence Volného, právě tento hráč využil přihrávku Jaworka, míč potáhl před pokutové území, kde přihrál Kubienovi, který nadvakrát prostřelil hostujícího brankáře (2:0). Třetí branku ještě mohl přidat Jaworek, který si těsně za polovinou hřiště všiml špatného postavení brankáře a velice podařeně vystřeli, hostující brankář vyrazil střelu těsně na roh. Domácí si nakonec vedení v tomto zápase hraném ve velkém vedru pohlídali a mohli slavit další zisk tří bodů.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Ohlasy k zápasu



FC Libhošť
web Libhoště: V posledních utkáních u našeho mužstva bývá často problém se sestavou – chybějícími hráči. Se stejným nedostatkem se potýkalo i domácí mužstvo v Dolní Datyní.. Nejen v prvním bezbrankovém poločase, ale i v tom druhém, byl náš tým fotbalovější, dokázal přesně přihrávat, plynulé kombinovat. Všechny tyto kladné fotbalové prvky, ale nestačily k bodovému zisku, protože se náš celek znovu nevyvaroval chyb, po kterých domácí dokázali střílet góly a zvítězit.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - L. Stebel [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , M. Jaworek [-] , O. Kulich [-] (71. F. Volný [-] ) , T. Gistinger [-] , V. Masopust [-] , A. Kučera [-] (50. V. Neuman [-] )

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , P. Čapka [-] (77. M. Beránek [-] ) , J. Jachník [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 25. T. Gistinger .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - VRANAY Vojtěch, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.