2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Město uhájilo vedoucí postavení


Branky


36. P. Němec , 90. T. Kozel
0

Staré Město šlo do vedení v prvním poločase, které jistilo v poslední minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Datyňští fotbalisté sehráli kvalitní utkání na hřišti vedoucího týmu tabulky Starého Města. Za předvedenou hru se nemusí stydět, protože celé utkání domácí přehrávali, ale na to se fotbal nehraje. Bohužel domácí se zmohli jen na nakopávané míče a vytěžili z minima maximum. V prvním poločase spálil největší šanci Gistinger, když stál osamocený před domácím brankářem, ale bohužel ho jen napálil. Poté střílel nebezpečně Stebel a Kubienu několikrát zastavil v úprku praporek asistenta rozhodčího. Domácí z jediné šance udeřili, po ztrátě uprostřed hřiště sehráli rychlý brejk, Vasilko vyběhl zbytečně z branky a domácí Němec jednoduše brankáře obhodil a zakončil do prázdné brány (1:0). 

 

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, domácí čekali na datyňské ztráty a hrozili z brejků, hosté z územní převahy nevytěžili větší šance, opět chyběla lepší finální přihrávka. Poslední minuty ovlivnilo hloupé vyloučení Gistingera, Gistinger byl faulován, ale domácího hráče poté postrčil a rozhodčí vytáhl ČK, To Datyňští nesli nelibě, ale rozhodnutí bylo nezvratné. Domácí nakonec ještě přidali druhou šťastnou branku po dalším přečíslení, kdy hosté hráli vabank (2:0). Domů tedy dorazili s prázdnou, ale předvedená hra se musela všem zúčastněným líbit, mrzí především vyloučení Gistingera, protože absence hráčů z různých důvodů stále roste.

 

zdroj: Dolní Datyně-facebook



Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] (75. K. Střalka [-] ) , Š. Kmošťák [-] , P. Štěrba [-] , P. Němec [-] , V. Smilowski [-] (88. T. Kozel [-] ) , M. Sušovský [-] , P. Glembek [-] (90. M. Vojkovský [-] ) , L. Slota [-] (89. P. Němec [-] ) , P. Recman [-] , J. Birčák [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Gistinger [-] , L. Stebel [-] , V. Masopust [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , M. Jaworek [-] , N. Sideropulos [-] (75. T. Kaduch [-] ) , J. Dolák [-]

ŽK: 78. M. Sušovský - 39. N. Sideropulos , 55. M. Jaworek , 70. J. Dolák , 75. P. Tomašák , 92. V. Masopust . ČK: 78. T. Gistinger .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - TVRDÝ Zbyněk, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.