Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice deklasovaly Chlebičov


Branky


0

Jakubčovice si otevřely střelnici a zcela přejely odevzdaný Chlebičov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Chlebičova se v sobotním odpoledni příliš nevyznamenali. Z Jakubčovic nad Odrou si totiž odváželi domů sedmigólový výprask. Hosté sice vyběhli na trávník bez hvězdných Sedláčka a Černína, přesto pomýšleli na body. Vidina úspěchu se jim ale začala vzdalovat již ve 4. minutě. Svěřenci trenéra Axmanna se bohužel dopustili penaltového faulu a kanonýr Ďurica trestal – 1:0. Chlebičov pak kladl houževnatý odpor až do 41. minuty. Brankář Sýkora chtěl udržet balon ve hře po špatné malé domů, jenže místo toho nechtěně namazal Schreierovi, který nemilosrdně zvýšil na 2:0. A když vzápětí Ďurica využil rychlý brejk, tak se do šaten odcházelo za stavu 3:0. Krátce po přestávce navíc zdvojnásobil svůj gólový účet Schreier – 4:0. Hosté se prosadili až v 57. minutě, když si Korbel naběhl na časovaný pas Majewského a zkušeně napnul síť – 4:1. Ve zbytku zápasu ale znovu excelovali domácí. Skvělý den prožili především Ďurica se Schreierem, kteří zkompletovali hattrick.      



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Sice jsme hned na začátku inkasovali, ale jinak jsme v úvodních minutách byli Jakubčovicím naprosto vyrovnaným soupeřem. Potom jsme však udělali obrovské chyby, když jsme většinu gólů soupeři doslova darovali. Do čeho domácí kopli, to jim tam spadlo. Vybrali jsme si zápas blbec.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Dvořák [-] , J. Schreier [-] , P. Zagol [-] (70. D. Solanský [-] ) , Z. Sommer [-] (46. J. Petr [-] ) , P. Ďurica [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] (61. T. Murin [-] ) , D. Staff [-] , R. Šaran [-] (46. K. Molnár [-] )

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - L. Gabaj [-] , J. Majewski [-] , L. Villaschek [-] , J. Hollesch [-] (57. L. Baďura [-] ) , A. Korbel [-] , A. Teichmann [-] (89. V. Axmann [-] ) , M. Dzierža [-] , P. Kozelek [-] , F. Linda [-] , J. Otlík [-] (58. D. Tesař [-] )

ŽK: 4. V. Sýkora .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.