1:2
(1:0)
50. J. Otlík
59. T. Černoch (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2017 18:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov doma padl s Chlebičovem


Branky


20. J. Černín - 50. J. Otlík , 59. T. Černoch (vl.)
1

Vítkov po půli vedl. Chlebičov brzy srovnal. Po hodině hry si domácí dali vlastní branku a hosté už výhru udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrteční předehrávka mezi Vítkovem a Chlebičovem musela diváky bavit. Oboustranně útočnou podívanou spustil pěkný trestňák domácího Krásy, který orazítkoval tyčku. Ve 20. minutě už se borci z Vítkova radovali. Přes Špoka a Krásu putoval balon k Jakubu Černínovi a ten zachoval pevné nervy – 1:0. Hosté se samozřejmě nechtěli nechat zahanbit, jenže dělovku Teichmanna výborně vyškrábl brankář Richter. Následoval roh Lumíra Sedláčka, po němž se položil do voleje Lukáš Černín a Richter předvedl další zázračný zákrok. Další dvě solidní příležitosti Chlebičova zazdil Korbel, když v jednom případě orazítkoval tyčku. Za ušima se vzápětí drbal i jeho týmový parťák Hollesch, protože zblízka hlavičkoval vedle. 

 

Svěřenci trenéra Axmanna se dočkali až těsně po přestávce. Rychlý brejk Dzierži zúročil Otlík a začínalo se prakticky od nuly – 1:1. V 59. minutě se hosté dokonce dostali do vedení. Po jedovaté ráně Korbela chtěl Černoch odklidit míč před Holleschem do bezpečí, ale místo toho si vsítil vlastence – 1:2. Chlebičov mohl definitivně rozhodnout při sólovém nájezdu Korbela anebo dělovce Hollesche, jenže Richter udržel Vítkov při životě. V závěru se domácí marně hnali za vyrovnáním. Nejprve se šikovně uvolnil Špok, gólman Sýkora ovšem výborně zasáhl. Krátce před koncem ještě nebezpečně hlavičkoval smolař Špok, ale balon letící za brankovou čáru obětavě odvrátil Tesař. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, jenže už v prvním poločase se zranili Mikulenka s Kalivodou, takže se nám úplně rozpadla obrana. Po přestávce navíc ze sestavy vypadl i Ječmének. To ovšem nemění nic na tom, že se na nás Chlebičov výborně připravil. Hosté hráli zezadu a na rychlé brejky, což nám dělalo problémy. Škoda, že jsme v závěru alespoň nevyrovnali.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Jsem maximálně spokojený, protože tímto vítězstvím jsme se významně přiblížili záchraně. Obě mužstva měla velké opory ve svých brankářích, kteří zneškodnili spoustu šancí. Fanoušci si určitě přišli na své, neboť viděli velmi pohledné utkání. Jsem rád, že jsme se venku konečně prosadili gólově. Podle mého názoru jsme byli trošku lepší.



Sestavy


TJ Vítkov
D. Richter [-] - P. Dubový [-] , M. Mikulenka [-] (14. L. Pavlíček [-] ) , O. Kalivoda [-] (43. T. Černoch [-] ) , P. Scholaster [-] - O. Pop [-] (76. D. Kostera [-] ) , M. Jurečka [-] , K. Špok [-] , L. Ječmének [-] (59. L. Chalupa [-] ) , K. Krása [-] - J. Černín [-] -

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - J. Otlík [-] (87. D. Tesař [-] ) , J. Majewski [-] , L. Sedláček [-] , L. Villaschek [-] , J. Hollesch [-] , A. Korbel [-] (80. L. Baďura [-] ) , A. Teichmann [-] (73. L. Gabaj [-] ) , M. Dzierža [-] (77. M. Elek [-] ) , F. Linda [-] , L. Černín [-]

ŽK: 52. K. Krása - 65. L. Sedláček , 67. A. Korbel , 68. L. Villaschek , 74. M. Elek , 75. J. Otlík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - BORÁŇ Tomáš, HRŇA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2017 20:49
TESAŘ DANIEL---SUPER VÝKOP.....