FOTO: Vítkov měl skvělý finiš


Branky


0

Ještě dvanáct minut před koncem vedly Lazce 1:0. Pak ale Vítkov třemi góly zápas zvrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mokrých Lazcích proběhla důležitá bitva o udržení, kterou skvělým finišem ovládli hostující fotbalisté. Šance se od začátku pravidelně střídaly na obou stranách. Vítkovští na sebe upozornili hned v 1. minutě, kdy zazdil tutovku Krása. Vzápětí Krása zakroutil do šestnáctky pěkný centr a Černín poslal míč hlavou těsně kolem šibenice. Domácí reagovali šikovnou přihrávkou Galvase na Vošvrdu, který ovšem polechtal pouze boční síťku. Ve vítkovském dresu pak pronikl do vápna Černín, ale pálil kousek vedle. Mokré Lazce odpověděly vynikajícím prostrčením balonu od Wojnara na Galvase, který sice obelstil gólmana Snášela, místo něhož ovšem na brankové čáře zaskočil Dubový. Ve 26. minutě opět smutnil Černín, protože po geniální uličce Ječménka zpackal sólový nájezd. Šest minut před přestávkou tak skórovali domácí. Galvas nejprve vyškolil nedůrazného Dubového, aby následně Líbař vměstnal míč nekompromisně pod břevno – 1:0. Tečku za úvodním dějstvím potom udělal znovu Líbař, když dělovkou ze třiceti metrů zaměstnal Snášela. 

 

Druhá půle však sedla mnohem lépe Vítkovu. Nejprve se klasicky zastřeloval Černín, který si vylámal zuby na brankáři Šehovičovi. Ten následně vychytal i hlavičkujícího Mikulenku. Hosté ovšem neházeli flintu do žita. K parádnímu obratu zavelel agilní Černín. V 78. minutě si totiž počíhal na zpětný pas Špoka a vyrovnal na 1:1. Domácí litovali především akce Garby s Galvasem, kteří z výhodných pozic nedokázali balon procpat do sítě. Mokré Lazce najednou znejistěly a tento pocit ještě po individuální akci znásobil Jurečka – 1:2. Svou záchranu pak fotbalisté Vítkova definitivně zpečetili v 90. minutě, kdy Černín vystihl špatnou rozehrávku soupeře a pečetil na finálních 1:3.       



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Damir Šehovič, brankář Mokrých Lazců: Po včerejší výhře Krásných Louček ve Štítině jsme potřebovali zabrat. Čekal jsem, že to zvládneme a první poločas opravdu nevypadal špatně. Dokonce jsme se ujali vedení, ale druhá půle už byla z naší strany katastrofální. Vítkov začal dominovat, když nás k ničemu nepouštěl. Pak navíc přišel patnáctiminutový výpadek a bylo hotovo. Mančaft na padáka nemáme, ale něco zřejmě bude v Mokrých Lazcích špatně.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Zápas byl od začátku poměrně vyrovnaný, když se šance vyskytly na obou stranách. Nám se bohužel v prvním poločase nepodařilo vstřelit gól. Naštěstí jsme zůstali trpěliví, což se nám vyplatilo. V závěru jsme perfektně otočili výsledek a můžeme se radovat ze záchrany. Chtěl bych klukům poděkovat za to, že si utkání nenechali znechutit dvojicí pomezních rozhodčích.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: KUBÍN Ondřej - ROBENEK Bohumil, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.