Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky deklasovaly poslední Bohuslavice


0

Loučky o své výhře rozhodly v prvním dějství, když nastřílely čtyři branky. Ve druhé přidaly už jen jednu branku, kterou jistily výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice už se zřejmě smířily se sestupem. Jak jinak si vysvětlit jejich tristní výkon v Krásných Loučkách. Bodové plány hostů se začaly sypat hned v 7. minutě.  Stoper Jiří Kocián vyrobil obrovskou hrubku a domácí Chlopčík neomylně napnul síť – 1:0. O pár vteřin později se Bohuslavice znovu nestačily divit, když se vyšrouboval do vzduchu Chlopčík a z ostrého úhlu zvýšil na 2:0. Hosté se mohli zmátořit při sólovém nájezdu Daniela Štefka, jenže gólman Petr zavřel krám. Krásné Loučky naprosto dominovaly, ale tutové příležitosti Laláka anebo Ručky vyšuměly do ztracena. Střelecká forma ovšem nescházela Chlopčíkovi, který ve 29. minutě vymetl šibenici, čímž zkompletoval čistý hattrick – 3:0. Těsně před přestávkou už byli hosté zralí na ručník. Mamula předvedl krásný slalom a Konior hlavičkoval mimo dosah brankáře Grosse – 4:0.

 

Ve druhém poločase domácí viditelně polevili, přesto ještě mohli zvýraznit své vedení. Největší loženky zahodili Chlopčík, Ručka a střídající Szotkowski. V závěru sice hrály Krásné Loučky o deseti, ale i v početním oslabení dokázaly udeřit. Do černého se samozřejmě trefil hrdina sobotního zápasu Chlopčík, který pečetil na výsledných 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella, vedoucí týmu: Zápas jsme rozhodli v úvodní čtvrthodině, kdy jsme soupeři dali dvě branky. Poté Bohuslavice herně úplně odpadly a my přidali do přestávky další dvě branky. Ve druhém jsme polevili a vsítili jsme už jen jednu branku. Poté se zápas už jen dohrával.

SK Bohuslavice
Marcel Melecký, trenér Bohuslavic: Chyběli nám tři hráči ze základní sestavy, ale to nás samozřejmě neomlouvá. Kluci tenhle zápas vyloženě odflákli. Rozhodlo se hned na začátku, kdy jsme obdrželi dva góly. Mužstvo vůbec neplnilo taktické pokyny, prostě si na hřišti dělalo, co chtělo. Jsem hodně naštvaný.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Mamula [-] , J. Lalák [-] (54. A. Szotkovski [-] ) , T. Furčak [-] , O. Šmíd [-] , P. Konior [-] , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , L. Dvořák [-] , R. Kozák [-]

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - J. Kocián [-] , P. Kocián [-] , T. Štefek [-] , V. Mička [-] (63. P. Štefek [-] ) , J. Štefek [-] , D. Štefek [-] , R. Dihel [-] , M. Strýček [-] , P. Cigán [-] , J. Vitásek [-] (63. I. Dominik [-] )

ŽK: 11. J. Kocián .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KARAS Michal, GLOMB Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.