Lazce porazily Kravaře


Branky


0

V nedělním dopoledni porazily Lazce dvěma góly Kravaře a připsaly si tak tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce na vlastním stadionu získaly zlaté tři body, které jim vydatně pomohou v boji o záchranu. Domácí se sice na začátku osmělili zásluhou Galvase s Wickim, jenže potom převzaly iniciativu Kravaře. V 16. minutě si Sabo naběhl na křížný pas Barcala, neohroženě vnikl do šestnáctky, ale veterán Hanus na jeho střílený centr nedosáhl. Vzápětí se ocitl v dobré palebné pozici Hanus, prováhal však vhodný moment k zakončení a bylo po šanci. Na časomíře pak naskočila 24. minuta, když hostující Sabo přistavil balon Konecznému, jenže gólman Šehovič si připsal nesmírně spolehlivý zákrok. Postupem času ovšem domácí borci získávali půdu pod nohama. Hlavička Půdy se ještě nevešla mezi tři tyče. Ve 29. minutě ale Lomozník perfektně odcentroval na Košňovského, který trefil poloodkrytou kasu Kravař – 1:0. O čtyři minuty později mohli Mokrolazečtí zdvojnásobit svůj náskok, jenže hlavičku Lomozníka po rohu Galvase reflexivně vyškrábl brankář Maňák. Tečku za úvodním dějstvím pak udělal hezký trestňák Půdy. 

 

Domácí družina pokračovala v dobrém výkonu i po přestávce. Opakovaně se drbal za ušima Wicki a dvakrát dokonce Mokré Lazce orazítkovaly břevno. Nejprve se opřel do míče Košňovský a rozezvonil horní tyčku. Do naprosto stejných míst pak mířil také přímý kop Galvase. Kravaře si počínaly obdobně po centru Czerného, protože Sabo zblízka málem zbořil břevno. Domácí si tedy definitivně odfoukli až v 84. minutě. Líbař prošel jako nůž máslem přes trojici protihráčů a vměstnal balon nechytatelně do šibenice – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Vytvořili jsme si totiž mnohem více šancí než Kravaře, takže jsme mohli zvítězit ještě vyšším rozdílem. Jinak samotný zápas moc krásy nepobral. Na špatném terénu obě mužstva dost kazila. Získali jsme velice důležité tři body.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Celý týden jsme se na zápas svědomitě připravovali, ale bohužel nám to nevyšlo. V úvodních dvaceti minutách jsme měli převahu, když jsme mohli jít několikrát do vedení. Po obdrženém gólu šel nás výkon hodně dolů a Mokré Lazce už to zkušeně ukopaly. Naši mladí kluci to nezvládli v hlavě.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] - J. Galvas [-] , T. Kosňovský [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] (88. A. Hiemer [-] ) - K. Lomozník [-] (85. A. Novák [9.0] ) , R. Lesniak [-] , J. Garba [-]

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - A. Skrbel [-] , T. Lehnert [-] , M. Sabo [-] , J. Barcal [-] - V. Koneczný [-] , M. Pavelek [-] (72. D. Peterek [-] ) , M. Czerný [-] , K. Nestroj [-] - M. Hanus [-] , E. Peterek [-] (63. T. Seibert [-] )

ŽK: 56. T. Kosňovský - 52. E. Peterek , 54. T. Lehnert , 64. K. Nestroj .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.