2:1
(0:0)
74. M. Macko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice přetlačily Dětmarovice


Branky


47. P. Schwarz , 54. K. Půda - 74. M. Macko
0

Po bezbrankové první půli, vstřelily Heřmanice po přestávce dva rychlé góly. Dětmarovice reagovaly pouze snížením výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápící se Dětmarovice zavítaly na půdu druhého celku z Heřmanic. V prvním dějství si obe družiny moc šancí nevypracovaly, a hra se přelévala od jedné šestnáctky ke druhé. Přeci jen mírně lepší byla družina z Heřmanic. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. Heřmanice měly do druhé půle raketový start  a Dětmarovice tato pasáž na konci hodně mrzela. Nejdříve po dvou minutách otevřel skóre Schwarz - 1:0. O sedm minut později vedly domácí už o dvě branky, když se úspěšným střelcem stal Půda, jehož volný přímý kop ze třiceti metrů i s tečí Hrtánka skončil v hostující kase - 2:0. Zdálo se být rozhodnuto, ale Dětmarovice nic nezbalily a pořídně domácí zatlačily a zle jim zatápěly. Zaslouženého snížení se dočkaly v 74. minutě, kdy jiskřičku naděje vykřesal Macko - 2:1. V závěrčné čtvrthodině se ale už nic nestalo a Heřmanice vydřely tři body a neustále okupují druhé místo. Dětmarovice nadále mají záchranářské starosti. 



Ohlasy k zápasu



SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Ono se obvykle v situaci, kdy se mužstvu nedaří, říká, že výhra by mohla být tím pravým odrazovým můstkem, ale já bych se nebál použít tohle rčení i na náš sobotní zápas v Heřmanicích. Klukům jsem po utkání poděkoval, protože předvedli výkon, který by opravdu mohl znamenat obrat v naší situaci.Chceme soutěž zachránit. K tomu je třeba začít sbírat body. Mohli jsme s tím začít už v Heřmanicích, protože byly naprosto hratelné. Bohužel stále trpíme na útok, který nám moc nefunguje. První půle byla v pořádku, Kotrla snad neměl balon v ruce. Nepodchytili jsme začátek druhého poločasu, kdy jsme dvakrát rychle inkasovali. Potěšilo mě, jak kluci makali. Dvacet minut jsme Heřmanice skřípli, dali kontaktní gól, tato pasáž se mi líbila.Je to škoda, Heřmanice opravdu nehrají to, co na podzim. Zadrhly se střelecky, v závěru to rozbíjeli maximálním počtem střídání. Přestali jim hrát ti nebezpeční černoši. Mohli jsme tady něco uhrát, ale co se dá dělat. Snad se sbíráním bodů začneme příště doma s Polankou. Tady už musíme zabrat.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [-] , K. Půda [-] , E. Opata [-] (89. D. Fedák [-] ) , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (91. J. Gazdík [-] ) , S. Mantey [-] (82. A. Effa [-] ) , O. Strojek [-] (46. M. Kosňovský [-] )

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - T. Hrtánek [-] , P. Zahatlan [-] , J. Káňa [-] , Z. Holý [-] , T. Mleziva [-] - M. Macko [-] , N. Derík [-] , P. Beilner [-] (68. J. Hurník [-] ) - M. Ristovský [-] (71. P. Kloda [-] ) , L. Kurušta [-]

ŽK: 44. M. Macko , 70. T. Mleziva .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - POTIOREK Aleš, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.