2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová doma přetlačila Těšín


Branky


22. D. Renta , 58. J. Kopel - 85. S. Zogata
0

Orlová vybojovala v souboji s Českým Těšínem velmi důležité tři body. V prvním poločase vsítila jednu branku, ve druhém přidala druhou branku. Český Těšín snižoval na konečných 2:1 až pět minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravskoslezským krajem se přehnala sněhová nadílka, a i když měla Orlová hřiště pod vodou, tak se zápas přesto odehrál, protože se hrálo na vedlejším hřišti s umělým povrchem. Těšínu hra na malém prostoru vůbec nesvědčí. Zápas moc fotbalové krásy nenabídl, bylo to spíše o soubojích, ve kterých byla družina z Orlové jasně lepší. Navíc Orlová hrála velmi zodpovědně v obraně a skvěle zahušťovala střed hřiště, přes který se mužstvo z Těšína nemohlo prosadit. Úvodní branka utkání přišla ve 22. minutě, když Těšín ztratil míč u rohového praporku. M9č se dostal až k Rentovi, který přesprintoval protihráče a zacěsil míč do brány - 1:0. Do přestávkové pauzy se už nic nestalo a Orlová šla do kabin s nejtěsnějším rozdílem. 

 

Vstup do druhého dějství měla lepší domácí ekipa z Orlové. V 58. minutě vybojovali mladíci z Orlové balon pro zkušeného Kopela, který prokázal zabijácký instinkt - 2:0. Pak se iniciativy chopila hostujícího letka, která měla míč na svých kopačkách častěji, ale ze své převahy vytěžila jen jeden gól. Pět minut před koncem vykřesal jiskřičku naděje pro Těšín Zogata - 2:1. Na více se však už Těšín nezmohl a tři body odevzdal Orlové, která posílila svou naději na záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, karvinsky.denik.cz): Je fakt, že to bylo hodně soubojové. Ale právě v tomto směru mě kluci mile překvapili. Z žádného souboje neuhnuli, žádný pro ně nebyl předem ztracený. Předčili jsme Těšín v důrazu, to mi u mužstva v minulých zápasech chybělo.Jsem rád, že jsme vyhráli. Sáhl jsem ke změnám v sestavě a osvědčily se. Naše záloha měla věkový průměr dvacet let, ale kluci to zvládli. Do A třídy nepatříme.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Středem hřiště se nedalo prokombinovat, to hřiště je tam opravdu úzké, takže uspět se dalo třeba po autu. I průměrně házející hráč dohodil do vápna. Nám taková hra nevyhovuje, potřebujeme prostor. Tady se jen nakopávalo.Dneska jsme to bohužel nepotvrdili, i když pětatřicet minut druhé půle jsme drželi balon. Jenže soupeř trestal chyby a šel si za výhrou víc. Doufám, že příště už zabereme. Chceme se rozloučit vítězně s naším trávníkem, který čeká rekonstrukce.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , T. Botur [-] (67. M. Jakubov [-] ) , T. Herák [-] , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , L. Regec [-] (78. M. Koschny [-] ) , D. Renta [-] , R. Novotný [-] (92. M. Polášek [-] ) , J. Vybíral [-] , R. Schimke [-]

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] (63. S. Zogata [-] ) , D. Michalisko [-] (63. M. Folwarczny [-] ) , A. Malyjurek [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , O. Popelka [-] , L. Rac [-]

ŽK: 33. L. Regec , 66. T. Botur , 72. J. Kopel - 31. J. Lojek , 49. M. Sostřonek , 79. I. Kantor , 93. M. Folwarczny .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - LAKOMÝ Tomáš, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.