M. Terber 19.
V. Kaše 51.
V. Kaše 60.
J. Antoš 78. (p.)
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod zvládl klíčový zápas


Branky


19. M. Terber , 51. V. Kaše , 60. V. Kaše , 78. J. Antoš (p.)
0

V jarní části se domácím příliš nedaří. Nehrají špatný fotbal a většinou hrají vyrovnané zápasy, ale body na jejich konto nepřibívaly. Teď je čekal klíčový zápas s Hradcem, pokud by prohráli, mohli se klidně propadnout až na předposlední místo. Pro hosty to byl také velice důležitý zápas, který hodně napoví o sestupové situaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Domácím se podařil vstup do utkání, kdy dokázali Hradec přehrávat a vytvořit si i několik nadějných pozic. První gólová radost přišla v 19. minutě, kdy jeden z obránců získal balon na vlastní polovině, a následně jej poslal přes obranu na nabíhajícího Terbera, který z úhlu propálil Kosťě. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Po třiceti minutách hry se hra poměrně srovnala a hrozili také hosté. Stod ale podržel Poslední v bráně a poločasový stav tak byl 1:0. 

 

 

Navýšení vedení

Vstup do druhého poločasu také patřil domácím. Po akci, která začalu už u brankáře se míč dostal až ke Kašemu, který zpětnou přihrávkou oslovil Tlustého a ten umístěnou ranou navýšil vedení na 2:0. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Tento gól hru poněkud uklidnil a domácí si vcelku v pohodě hlídali vedení. Navíc v 60. minutě přišla další branka. Koča svou přihrávkou našel Kašeho, který si míč výborně přebral a se štestím nadvakrát překonal Kosťě.

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Poslední gól zápasu přišel v 71. minutě. Po jasném faulu na Höflera nařídil sudí penaltu, kterou Antoš s přehledem proměnil. 

zdroj: youtube.com/fotbalstod

Stod si tak nakonec v pohodě dokráčel pro tři body, které můžou mít v konečném zúčtování cenu zlata. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "V úvodu jsme měli převahu, kterou se nám podařilo přetavit v gól. Pak se hra vyrovnala a nás třikrát podržel brankář. Povedl se nám i vstup do druhé půle, kdy jsme rychle navýšili a to asi rozhodlo. Následně už jsme měli utkání více méně pod kontrolou. Je to pro nás důležitá výhra."




Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (70. J. Antoš [-] ) , V. Kaše [-] (85. K. Vodička [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] (82. V. Rataj [-] ) , M. Zezulák [-] (46. F. Koča [-] ) , F. Höfler [-] , M. Filip [-] , L. Karafiát [-] (46. P. Bilik [-] ) , K. Kalný [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , R. Straka [-] , M. Liebel [-] (80. J. Hrdina st. [-] ) , K. Výrut [-] - J. Hrdina ml. [-] , O. Kiss [-] , L. Kadera [-] , Š. Kundrata [-] (46. R. Lukášek [-] ) - M. Douša [-] (46. M. Bečvář [-] ) , J. Ibehej [-] (60. O. Lihm [-] )

ŽK: 53. L. Kadera , 78. Š. Kundrata .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FEKL Pavel (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.