4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany zdolaly Kasejovice a dál bojují o záchranu


Branky


0

Dobřany se na jaře výrazně zvedly a v posledních kolech soutěže ještě velmi reálně bojují o záchranu. Další důležitý souboj je čekal proti Kasejovicím, které se po výsledkové mizérii vzchopily a dostaly se do poměrně klidných míst. Přesto budou ještě nějaký ten bod k jistotě potřebovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Vstup do utkání měli lepší hosté, když se už po dvou minutách dokázal prosadit Martin Fiala. Postupem času se domácím podařilo vrátit zpět do hry a vytvořit si několik nadějných šancí. V 21. minutě rozehrály Dobřany nakrátko standartku, Trdlička potáhl balon po lajně odkud vyslal centr do vápna. Ten propadl až k Patriku Smetanovi, který překonal Svobodu a vyrovnal stav utkání. Po vstřelení gólu byli domácí nějakou dobu lepším týmem, do vedení se ale nedostali a poločas tak skončil 1:1. 

Tři góly za pět minut

Druhý poločas byl v úvodních minutách vyrovnaný, hrál se divácky atraktivní zápas. V 67. minutě vybojovali domácí balon a přešli do brejku. Ten táhl Smetana, postupoval až do vápna, odkud našel zpětnou přihrávkou Zemana, který míč poslal nechytatelně k tyči. Uběhli čtyři minuty a spolupráce těchto spoluhráčů se opakovala. I tentokrát zakončoval Zeman a i tentokrát neomylně skóroval. Zápas pak definitivně rozhodl za minutu Trdlička. Ten táhl brejkovou situaci, chtěl najít přihrávkou jednoho ze spoluhráčů, ti ale kvůli ofsajdu hrát nemohli a tak si Trdlička svou přihrávku sám doběhl a tváří v tvář brankáři se nemýlil. Od té chvíle se zápas více méně pouze dohrával a Dobřany tak dosahují další důležité výhry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Patrik Smetana (hráč TJ Dobřany): "Začali jsme špatně a hned v úvodu inkasovali. Poté jsme se dokázali zvednout, jak herně tak psychicky. Ke konci poločasu jsme soupeře přehrávali a povedlo se vyrovnat. V druhém poločase byla hra vyrovnaná, hrál se pohledný fotbal. Tři rychlé góly pak rozhodly zápas."




Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - F. Štěpán [-] (67. J. Král [-] ) , M. Gleissner [-] , P. Smetana [-] , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] , J. Schovánek [-] (56. M. Zeman [-] ) , P. Trdlička [-] (86. O. Skála [-] ) , J. Rajt [-] , M. Brožík [-] , M. Opatrný [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] - L. Kopřiva [-] , T. Jakubčík [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] , J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] - Z. Adamec [-] - K. Horal [-] (74. V. Jakubčík [-] ) , V. Drnek [-]

ŽK: 11. P. Smetana , 36. M. Opatrný , 78. P. Trdlička , 86. J. Rajt - 21. K. Horal , 31. M. Škyrta , 69. M. Chára , 78. M. Fiala , 80. V. Jakubčík , 81. V. Drnek , 86. J. Mašek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Jiří - HOMR Miroslav (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.