3:1
(2:1)
42. L. Pelikán (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter výborně vykročil do jarní čísti sezóny


Branky


21. M. Karlík , 24. T. Loukota , 88. T. Loukota - 42. L. Pelikán (vl.)
0

Podzimní část potvrdila, že Klášter může porazit jakýkoliv tým a hlavně když hraje na domácí půdě. První soupeř v jarní části sezóny ovšem nebyl vůbec snadný. Byl jím ex-krajský Starý Smolivec. Ten se přetahuje s Žinkovy o třetí místo a tak potřebuje bodovat. Úvodní duel těchto soupeřů skončil těsnou výhrou Smolivce 1:0. Favorita bychom v zápase hledali asi těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Od úvodních minut bylo znát na domácím celku odhodlání potěšit jejich fanoušky pěkným fotbalem ale hlavně třemi body. Už v 5. minutě poslal Loukota nebezpečný balon do vápna. Arnošt ale míč netrefil a brankář balon v klidu sebral. Hned za minutku už zakončovali domácí znova. O střelu z dálky se pokusil Arnošt, jeho pokus ale neměl potřebné parametry. Za chvíli přišla největší dosavadní šance zápasu, střelu domácího hráče ale Dražan vyrazil na roh. V 16. minutě se poprvé ukázali také hosté. Ani jejich akce ale gól nepřinesla. Na druhé straně se o zakončení pokusil povedeným halfvolejem Velíšek. Střela však těsně minula branku. V 21. minutě se už skóre měnilo. Na rohový kop si naskočil Karlík a poslal Klášter do vedení. Euforie domácích byla za tři minuty ještě větší. Loukota se opřel do balonu z poza vápna a zvýšil na 2:0. Druhý gól probudil hostující celek a ten začal více útočit. Ale Větrovec stále držel čisté konto. Zhruba po půl hodině hry mohlo být v Klášteře veseleji, ale Suko svou hlavičku nenamířil přesně. Zanedlouho se Suko dostal znovu do zakončení hlavou, ale ani tentokrát netrefil bránu. V 42. minutě přišla snižující branka Smolivce, kdy si Pelikán nešťastně srazil balon do vlastní sítě. První poločas uzavřela opět nepřesná hlavička Michala Suka. 

Nudnější poločas

V druhém poločase se hosté snažili více útočit, domácí celek se naopak soustředil více na bránění stavu. Smolivec si vytvořil několik šancí kdy mohl vyrovnat stav, ale Větrovce překonat nedokázal. V 65. minutě se o střelu z dálky pokusil domácí Velíšek, ale bránu netrefil. Postupem čase se hostující celek více a více tlačil do útočení a otevíral tak zadní vrátka. Vyrovnávací branka ale stále né a né přijít. V 88. minutě tak udeřili domácí. Loukota se dokázal prosadit a rozhodl tak o osudu utkání. Konečné skóre bylo 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Výkon nebyl úplně ideální, ale podařilo se na úvod jara vybojovat tři body, takže panuje spokojenost."




Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - P. Arnošt [-] (89. P. Langer [-] ) , M. Dolák [-] , V. Bárta [-] (70. M. Hnízdil [-] ) , M. Suko [-] , P. Velíšek [-] , M. Ptáček [-] , T. Loukota [-] , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , R. Sedláček [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Nachtman [-] , F. Trhlík [-] , J. Tupý [-] , R. Brejcha [-] , M. Tyrpekl [-] , O. Šustr [-] , O. Strejc [-] , P. Panýrek [-] , K. Bouše [-] (80. J. Spour [-] ) , J. Strejc [-]

ŽK: 70. J. Strejc .
Hráči zápasu: M. Ptáček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Křen Jiří - BALOUN Josef (N), PECHR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.