Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 14:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov s posilami z divizního áčka přehrál Bolatice


0

Po poločase vedl Benešov o tři branky. Bolatice dokázaly hned po půli snížit. Benešov pak vsítil další dvě branky. Bolatice už jen v závěru kosmeticky upravily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov byl v neděli posílen o tři stabilní členy áčka a na jeho výkonu to bylo proti Bolaticím hodně vidět. V prvním poločase byl Benešov dominantním týmem na hřišti. Zápas ale mohl vypadat jinak, kdyby Bolatice v úvodu proměnily dvě šance. Neúspěšnými byli Kristián Krečmer a David Kampík. Pak už začal úřadovat Benešov. V první šanci po přihrávce Lukáše Stříbneho se objevil Lukáš Šikora, ale brankář Marek Wrána jeho pokus vyrazil. V 18. minutě už šel Benešov do vedení, když přímý kop Lukáše Stříbného přistál na hlavě Richarda Husovského, který narozdíl od Nerudy, věděl kam s balonem - 1:0. Druhá branka padla ve 34. minutě, když posila z áčka Filip Labuda přesprintoval hostujícího obránce a přihrávkou oslovil Lukáše Stříbného, který míč propasíroval do kasy - 2:0. O tři minuty později po krásné akci Filipa Labudy a Lukáše Stříbného, Richard Husovský hlavou opět nezaváhal - 3:0. V závěru poločasu zkoušel dvakrát své štěstí aktivně hrající Richard Husovský, ale hattrick mu přán nebyl.    

 

Úvod druhého poločasu vyšel lépe Bolaticím, když centr Davida Tomšů našel Kristiána Krečmera a ten se prosadil - 3:1. Benešov ale o deset minut později odpověděl, když Patrik Rubý nakopl míč do šestnáctky, kde si nasprintoval z poloviny hřiště Richard Husovský a nacentroval míč na Filipa Labudu, který jej hlavou usměrnil do prázdné branky - 4:1. V 83. minutě kopali hosté roh, na hranici vlastního pokutového území se míče zmocnil Filip Labuda, který prošel přes celé hřiště a střelou k tyči vyšperkoval tento krásný fotbalový moment - 5:1. V závěru zápasu zahodil nadějnou příležitost Lukáš Stříbný. Pavel Kozelek navíc neporměnil pokutový kop, takže poslední slovo patřilo Bolaticím, když brankář Wrána vykopl až na půlku domácích míč, který se dostal po ose Ondřej Langer, Kristián Krečmer až  Davidu Kampíkovi a ten byl neomylný - 5:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Dneska jsme měli posily tři kluky z divizního áčka, a navíc to byli stabilní členové áčka. Proto jsme měli převahu, šance a vyhráli jsme zaslouženě.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): V první půli byli domácí lepší, přesto jsme na začátku měli dvě velké šance. Pak nás přitlačili a vsítili tři branky. Ve druhém jsme už neměli co ztratit, tak jsme hráli uvolněně. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - M. Heiduk [-] (30. T. Miketa [-] ) , M. Večerek [-] (84. P. Kozelek [-] ) , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , F. Labuda [-] , P. Rubý [-] , R. Bastl [-] , J. Reichel [-] , M. Vaculík [-] , L. Šikora [-] (72. M. Vavřínek [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - K. Krečmer [-] , P. Tomšů [-] (58. T. Rataj [-] ) , D. Kampík [-] , D. Macura [-] , D. Sikora [-] , V. Duda [-] , P. Nawrath [-] , F. Kocián [-] (46. P. Šimeček [-] ) , K. Rataj [-] , D. Sněhota [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BARÁNEK Petr (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.