Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Darkovice dostaly nálož v Oldřišove


Branky


0

Oldřišov si hravě poradil s Darkovicemi, které přijely do Oldřišova jen v devíti lidech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovice přijely do Oldřišova pouze s devíti hráči a zápas se tak změnil jen v dobývání jejich branky. Už ve 4. minutě pokořil poprvé jejich defenzivu Michael Ulička - 1:0. O čtyři minuty později zvyšoval vedení domácích Jakub Vavrečka - 2:0. V 11. minutě načal své gólové představení Vojtěch Bechný, který poprvé pokořil hostujícího brankáře - 3:0. Ve 13. minutě se z ojedinělého protiútoku prosadily Darkovice, když jejich čestný úspěch zaznamenal Dominik Lukáš - 3:1. Oldřišov nadále pokračoval v náporu, a ve dvacáté minutě se po krásné kombinační akci prosadil Vojtěch Bechný - 4:1. Ve 27. minutě dával pátou branku svého týmu Adam Latton - 5:1. Ve 35. minutě se nejlépe orientoval v pokutovém území Ondřej Fabián a dopravil balon do sítě - 6:1. V 38. minutě zkompletoval hattrick Vojtěch Bechný - 7:1. O chvíli později navíc pokořil opět hostujícího brankáře - 8:1. 

 

Ve druhé části se brankostroj Oldřišova zastavil a zápas se v poklidu dohrával. Těsně pře uplynutím hodiny hry se opět prosadil Vojtěch Bechný a vsítil tak svou pátou a poslední branku v zápase - 9:1. Desatou branku Oldřišova vsítil o sedm minut později Martin Dedek - 10:1. Poslední branku Oldřišov dosáhl dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když se podruhé stal úspěšným střelcem Adam Latton - 11:1.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Soupeř přijel jen v devíti lidech, protože hrálo jejich áčko. My to moc dobře známe z vlastní zkušenosti a plně to chápeme. Bylo hodně gólů, hodně šancí. Soupeř v devíti hrál statečně, a my před jejich výkonem smekáme.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): My jsme bohužel přijeli jen s osmi hráči do pole, protože naši hráči museli plnit povinnosti v áčku. Tak podle toho zápas vypadal.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
P. Mathias [-] - V. Bechný [-] , O. Fabián [-] , J. Mrázek [-] , M. Ulička [-] (34. J. Bielak [-] ) , I. Hofer [-] , J. Vavrečka [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , D. Hartoš [-] (46. M. Dedek [-] ) , A. Latton [-]

FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - D. Bach [-] - D. Lukáš [-] - A. Kremser [-] , M. Hanel [-] - J. Heiduk [-] , P. Lukáš [-] , R. Halška [-] , T. Večerek [-] , A. Večerek [-]

Hráči zápasu: V. Bechný .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HYMON Jakub (N), MOZOL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.