0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2017 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jak má být, chyběly ale branky


Branky


0

Dvá týmy, které od sebe dělí jen dva kilometry, nabídly fanouškům atraktivní podívanou, které chyběly jen góly, a tak si oba soupeři spravedlivě rozdělili body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas přinesla středeční dohrávka mezi Dolním Benešovem a Bohuslavicemi. Bylo vidět, že se utkaly dva týmy z horní části tabulky. I když nepadla v zápase žádna branka, diváci viděli vyrovnanou partii se zajímavými okamžiky na obou stranách. V první velké šanci se objevil hostující Jan Vitásek, jehož pokus vyboxoval brankář Marek Vaňura na břevno své svatyně. Po čtvrthodině hry se zcela sám zjevil před hostujícím brankářem Vojtěchem Řehánkem Lukáš Stříbný, ale ten jeho pokus přečetl. O chvíli později si standardka Jana Vitáska asi z dvaceti metrů svůj cíl nenašla a střela Daniela Kotzura po půlhodině hry mířila těsně nad. Ve 35. minutě zahrávala domácí družina rohový kop, který přistál na hlavě Michala Sprucha, jehož hlavička mířila jen doprostřed brány. Pět minut před koncem poločasu průnik bohuslavického Vojtěcha Janoše zneškodnil Vaňura. V poslední šanci prvního dějství se objevil benešovský Lukáš Stříbný, ale opět ztroskotal na pozorném Vojtěchu Řehánkovi. 

 

Ani ve druhé půli se obrázek hry nezměnil. Oba mančafty chtěly hrát fotbal, ale střeleckou mušku bohužel nechaly doma. Hned v úvodu druhého poločasu se ve dvou nadějných pozicích objevil Marek Kubiš, ale Vojtěch Řehánek uzamkl svou klec. Na druhé straně dvakrát zahrozil při nebezpečných průnicích forvard Vojtěch Janoš. Po hodině hry odcentroval domácí Michal Spurch, hlavičku Radka Bastla vyrazil Řehánek, a Marek Kubiš už nestihl míč doklepnout do prázdné branky. Dvacet minut před koncem centr Michala Sprucha sklepl Richard Husovský na Marka Kubiše, který hlavičkoval jen do náruče gólmana Vojtěcha Řehánka. V poslední šanci utkání se objevily Bohuslavice, ale střelu Lukáše Kušníra zblokovala domácí obrana. Zápas tak dospěl k bezbrankové zasloužené remíze. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): bylo to derby jak se patří. Vyrovnaný fotbal nahoru dolů, bez faulů. Šance byly na obou stranách, ale chyběly tomu bohužel branky.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Zápas týmů z horní poloviny tabulky, takže se hrál pohledný fotbal. My jsme začali v deseti, pak přišel ještě jeden hráč, a nakonec jsme měli i náhradníka.Zápas to byl vyrovnaný, s šancemi na obou stranách, jen chyběli góly. Nebylo to naštěstí ani moc vyhrocené.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (85. P. Kozelek [-] ) , R. Husovský [-] , T. Glogar [-] , M. Heiduk [-] (46. J. Rozsíval [-] ) , M. Spruch [-] , M. Kubiš [-] , R. Bastl [-] , M. Vaculík [-] (57. M. Vavřínek [-] ) , R. Pačka [-] , L. Šikora [-]

SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - L. Kušnír [-] , V. Janoš [-] , V. Mička [-] (73. J. Cyrus [-] ) , M. Šramel [-] , J. Vitásek [-] , D. Kotzur [-] (64. P. Štefek [-] ) , T. Chlopčík [-] , M. Breuer [-] , T. Král [-] , F. Hrubý [-]

ŽK: 65. M. Šramel .
Hráči zápasu: M. Kubiš - V. Řehánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BARÁNEK Petr (N), DOMINIK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.