V utkání se zrodila spravedlivá remíza


Branky


10. V. Bechný , 70. T. Pardy (p.) , 73. T. Pardy - 25. V. Chromečka , 52. J. Klekner , 60. J. Klekner
1

Po vyrovananém poločase utekly Dobroslavice  domácím o dvě branky. Oldřišov však dokázal zápas vyrovnat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky z Dobroslavic přijel do Oldřišova. Hrál se velice pohledný zápas s šancemi na obou stranách. Domácí družina se ujala vedení po deseti minutách hry, když z pravé strany odcentroval Pavel Pardy a Vojtěch Bechný zametl balon do sítě - 1:0. Poté se hrála celkem vyrovnaná partie mezi šestnáctkami obou týmu. Ve 20. minutě se Dobroslavice dostaly do velké šance, ale jejich útočník při zakončení selhal. Vyrovnání se Dobroslavice dočkaly ve 25. minutě, když po centru z pravé strany zaspal domácí obránce a pro Václava Chromečku nebyl problém dopravit balon do brány - 1:1. V poslední šanci v prvním poločasu se objevil oldřišovský Patrik Žídek, ale jeho přihrávka do pokutového území nenašla adresáta.  Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

 

Začátek druhého poločasu patřil Oldřišovu. Největší šanci zahodil Jaroslav Klement, který nedal samostatný nájezd. Hned v zápětí přišel pro domácí družinu trest, když centr z pravé strany zametl v 52. minutě do brány hlavou Jakub Klekner - 1:2. Domácí pak hru otevřeli a soupeř hrozil z brejků. Po hodině hry vystihli hostující hráči špatnou rozehrávku domácího obránce a přečíslení čtyři na dva využil ke střelení branky opět Jakub Klekner - 1:3. Oldřišov však nic nezabalil, a nadále bojoval. V 70. minutě byl v pokutovém území faulován Patrik Žídek a penaltu s přehledem proměnil Tomáš Pardy - 2:3. O tři minuty později zahrával standardní situaci Patrik Žídek a na zadní tyči poslal míč do šibenice opět Tomáš Pardy - 3:3. V závěru zápasu mohly obě družiny strhnout vítězství na svou stranu, ale ani jedna šance nebyla proměněna. Za domácí zahodil největší tutovku Adam Utěšený, jenž v nadějené pozici hlavičkoval pouze do náruče brankáře Vajdy. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Vyrovnané utkání. Soupeř byl hodně kvalitní. My jsme byli posílení dvěma hráči z áčka. Podle mě je remíza zasloužená.

TJ Sokol Dobroslavice
Martin Knopp (fanoušek): Vedli jsme 3:1. Oni však srovnali na 3:3. Asi zřejmě měli posili z áčka. Byl to pěkný zápas nahoru dolů. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - J. Klement [-] , P. Žídek [-] , V. Bechný [-] , M. Ulička [-] (61. D. Grancer [-] ) , T. Pardy [-] (75. I. Hofer [-] ) , P. Pardy [-] , J. Vavrečka [-] (46. A. Utěšený [-] ) , R. Kalo [-] , J. Gletník [-] , P. Latoň [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (76. J. Osmančík [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] (61. P. Tůma [-] ) , T. Krejčí [-] , P. Lukáš [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 84. R. Kalo , 86. J. Klement - 71. J. Klekner , 79. P. Lukáš .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - FUSEK Pavel (N), RYCHLÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2017 21:55
Pry dvema hraci.. si pobavil.. Gratuluji A tymu z Oldrisova za remizu.. a to jeste nenluvim a panu rozhodcimu taktez z Oldrisova.. prakticky 12 vs 11