D. Mrva 25.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrva vydřel výhru nad Litultovicemi


Branky


25. D. Mrva
0

V bojovném zápase zvítězily Kobeřice už podruhé po sobě nejtěsnějším výsledkem 1:0 a nadále živí šanci na záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřická cesta za záchranou pokračuje nadále zdařile. Už podruhé za sebou dokázaly vyhrát tím nejhubenějším rozdílem a opět rozhodly z proměněné standardní situace. Zápas moc fotbalové krásy na obou stranách nepřinesl a diváci moc šancí neviděli. Spíše se bojovalo o střed hřiště a hra se odehrávala mezi šestnáctkami obou týmů. Klíčový okamžik utkání přišel po dvaceti pěti minutách hry, kdy Kobeřice zahrávaly přímý volný kop zpoza velkého vápna. Odražený míč se dostal až k Davidovi Mrvovi, který pohodlně skóroval, když míč zasunul k tyči litultovické brány  – 1:0. Do přestávky se už na skóre nic nezměnilo.

 

I po poločase se odehrávala partie v podobném duchu s minimem šancí na obou stranách. Kobeřice mohly své své vedení dvakrát pojistit. Šanci Pavlu Hlawenkovi vylapal bravurním zákrokem hostující brankář Kamil Janetzký. Janišovu dalekonosnou střelu zastavilo břevno litultovické svatyně. Kobeřice už dokráčely k hubené výhře, a zatím jsou na jaře stoprocentní a oěpt se přiblížily více k záchraně.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): V zápase moc šancí nebylo na obou stranách. Oni měli pár závarů, my jsme to na 1:0 dokázali ukopat. V závěru jsme sice mohli výhru pojistit, ale dvě šance jsme nedali.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeři gratuluji k ukopané, ale zasloužené výhře, víc není co dodat.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Rycka [-] (36. K. Janiš [-] ) , P. Hlawenka [-] , R. Gargoš [-] , O. Bedrich [-] (68. R. Hahn [-] ) , P. Komárek [-] , J. Bečica [-] , L. Mrva [-] , L. Jašek [-] , D. Mrva [-] , Š. Konečný [-] (58. D. Petroš [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Grygar [-] , D. Lebeda [-] , M. Procházka [-] (68. M. Borč [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] (86. A. Balek [-] ) , O. Minarčík [-]

ŽK: 31. R. Gargoš , 57. P. Komárek , 78. P. Hlawenka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - HRUBÝ Heinz, HAAS Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.