M. Cvejn 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké mlčení prolomili deset minut před koncem domácí


Branky


80. M. Cvejn
0

Zápas Kostelce a Chlumce nabídl vyrovnanou a bojovnou podívanou. Když se zdálo, že zápas dospěje do penaltového rozstřelu, přišla osmdesátá minuta a rozhodující gól domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osmdesát bezgólových minut

Mezi Kostelcem a Chlumcem se odehrálo vyrovnané a bojovné utkání plné osobních soubojů. První vážnější šanci si domácí vypracovali ve čtrnácté minutě. Jeden z kosteleckých hráčů se uvolnil a po levé straně postupoval na chlumeckou bránu. Hostující gólman Ladislav Kukal však přečetl celou situaci, vyběhl a zakončení domácích zblokoval.

V závěru poločasu se před vápnem soupeře usadili Chlumečtí. Hosté se několikrát prokombinovali do vápna Kostelce. V jednom případě však na poslední chvíli zakročil domácí obránce, který skluzem zbavil hostujícího hráče balonu. Ve druhé šanci chlumecký zakončovatel přestřelil bránu.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Fotbalisté Chlumce měli v úvodních minutách druhé půle k dispozici několik standardních situací, gól ale nevstřelili. Na úvodní branku zápasu se tak čekalo až do osmdesáté minuty. Deset minut před koncem domácí poslali dlouhý balon na útočnou polovinu. Na přihrávku si nabíhal jeden z kosteleckých hráčů, který mířil do samostatného úniku. Na to zareagoval i gólman Kukal, který vyběhl proti unikajícímu soupeři. Míč se však od zad kosteleckého hráče odrazil dozadu ke kosteleckému Matěji Cvejnovi. Chlumecký brankář se tak zastavil napůl cesty ze své brány a pouze sledoval, jak jej Matěj Cvejn přeloboval a dostal míč do sítě.

 

V závěrečných minutách se domácí nenechali připoutat k vlastnímu pokutovému území. Chlumečtí se sice dostali k několika centrům, ty však vyrovnání nepřinesly. Vyrovnaný zápas tak skončil lépe pro domácí Kostelec, který zvítězil 1:0. 



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Odehráli jsme smolné utkání, hrálo se typicky remízové. Troufám si tvrdit, že jsme po většinu hry tahali za delší konec. Utkání rozhodla pro nás dosti smolná branka. Asi jsme někde někdy urazili fotbalového pánaboha a ten nám to teď zaslouženě vrací. Nedá se nic dělat, musíme si zase jeho přízeň získat.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (87. O. Furda [-] ) , M. Klouda [-] , L. Říha [-] (32. T. Králík [-] ) , J. Kvasnička [-] (69. J. Cvejn [-] ) , M. Cvejn [-] , A. Řehák [-] , D. Krupka [-] (84. T. Kozel [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - V. Doležal [-] , J. Veselský [-] , Z. Dušek [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , V. Chadraba [-] (83. D. Hubený [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , M. Bráborec [-]

ŽK: 13. L. Říha , 43. P. Klapal , 75. A. Řehák , 83. D. Krupka - 17. K. Staněk , 29. J. Kučera , 79. Z. Dušek , 90. L. Kukal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fišer Pavel - VÍTEK Pavel, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.