1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 12:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně si v Sulislavi zajistily bronz


Branky


0

Dlouho to na jaře vypadalo, že jsou Lázně z bojů o bronz už dávno vyřazeny, a že se jich nezúčastní. Výborně se jim povedlo ale zhruba posledních pět, nebo šest kol a dokázaly se přitáhnout až na třetí příčku, kterou už musely na závěr jen obhájit v Sulislavi, a to se jim povedlo, i když jen těsným rozdílem 2:1. Celkově tak mohou v Lázních hodnotit sezónu velmi kladně, třetí příčka je nádherná. Sulislav uvoažovala před sezónou o rychlém návratu do vyšší soutěže, ale spíše než postup, nakoenc řešila udržení. Zatím je desátá a může ještě o jednu příčku klesnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav se chtěla rozloučit senzací a začala dobře

Lázně přijely do Sulislavi už hodně uvolněné a určitě nehrály na plné obrátky. Šlo především o to, aby už se hlavně nikdo zbytenčně nezranil a všichni si zahráli zábavný fotbal. To parádně nahrávalo do karet Sulislavi, která se chtěla rozloučit se svými fanoušky co nejlepším výsledkem. Moc si toho sice vytvořit nedokázala a většínu času se hrálo spíše na její polovině, ale když dostala šanci, využila jí. Ve dvaadvacáté minutě se dostal k dobré příležtosti Karel Hanzlík a první branka byla na světě. Lázně měly sice po většinu poločasu navrch, ale nehály naplno a ve finálové fázi jim vždy něco chybělo. Nakonec tak Sulislav jednobrankové vedení už udržela a do šaten se odcházelo nečekaně za stavu 1:0.

Míšek zařídil povinný obrat a potvrdil bronz

Lázenští si nejspíš v kabině promluvili o tom, že zkusí ještě zapnout a zápas otočit, aby si pojistili onen kýžený bronz, což bylo na jejich hře už od prvních minut druhé půle vidět. Domácí byli pod ještě větším tlakem a Lázně si pohodlně vytvářely daleko větší množství šancí, až se jim v osmapadesáté minutě podařilo vyrovnat prvním zásahem kanonýra Josefa Míška. V následujících minutách už Lázně zase trochu polevily, vyrovnání je uspokojilo a začaly jen kontrolovat hru. Sulislav dál téměř k ničemu nepouštěly ale něco jim opět chybělo k tomu, aby dokázaly zápas otočit. Za stavu 1:1 se tak přibližoval konec zápasu. V poslední desetiminutovce ale Lázně opět zaply a začaly tlačit, z čehož během tří minut vytěžily druhou branku Josefa Míška a povinné vítězství. Sulislav už nedostala šanci, aby mohla vyrovnat, a tak Lázně až neuvěřitelně pohodlně dokázaly získat nutné vítězství, které jim definitivně zajistilo bronz.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Lázně nás hodně zklamaly, jakožto od třetího celku tabulky jsme od nich určitě očekávali více. V první půli jsme soupeře dokonce i přehrávali, ale vyjádřili jsme to jen jednou brankou. Škoda, že ám to tam nespadlo více. Ve druhé půli už byl souepř lepší, ale dokázal dát o gól více. Já si myslím, že by tomu slušela remíza, ale je pravda, že Lázně měly hromadu vyložených šancí. Škoda. A k sezóně celkově musím říci, že pro nás byla zklamáním. Čekali jsme, že bychom neměli mít problém udržet se do pátého místa, ale nechodili nám lidi, hodně jsme se trápili, až na pár momentů nám sezóna vůbec nevyšla. Doufám, že příští rok budeme konkurenceschopnější. Přeci jen už alespoň víme, co od soutěže očekávat.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - L. Mička [-] , P. Hlavin [-] , M. Řezníček [-] , P. Macháček [-] - L. Laudát [-] , J. Ficnar [-] , K. Hanzlík [-] - M. Ichnatoyla [-] , M. Hrad [-] , D. Bouzek [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] (46. V. Zwettler [-] ) , J. Bock [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - V. Kolář [-] (46. J. Štrobl [-] ) , M. Surovčík [-] , R. Mašín [-] , M. Zábranský [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] (46. R. Zabloudil [-] ) -

ŽK: 36. J. Founě , 52. V. Zwettler .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - FRIEDENBERGER Robert, MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.