Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:30

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby smetly ze své půdy Bor


0

Bor opět nesložil pořádně ani ideální jedenáctku a do Kladrub dorazil ve velmi slabné sestavě, což nemohlo tak silným celkem zůstat nepotrestáno. Kladruby měly od začátku jednoznačně navrch a nakonec hladce vyhrály v poěmru 9:0. Fantastická práce. Domácí měli celou dobu vše pod kontrolou a zaslouženě získali cenné tři body. Díky těm zůstávají o bod za Lázněmi a v posledním kole budou útočit na jejich třetí příčku. Tak uvidíme, kdo se nakoenc bude z bornzu radovat. Bor by v poslendím kole mohl teoreticky ještě zaútočit na desátou Sulislav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo po čtvrthodině hry

Bor přijel do Kladrub opět velmi oslabený jen v osmi lidech a od začátku jasně ztrácel. Otázkou bylo v podstatě jen to, jak milosrdní k němu Kladrubští budou. Ti si ale s žádným soucitem hlavu nelámali, hráli od začátku naplno a soupeře doslovat drtili svými tlakem. Už v deváté minutě je navíc dostal do vedení Lukáš Kotlár, který tak dodal týmu velmi rychle potřebnou pohodu a klid a pak už to šlo jako po másle. Jedenáctá minutě, druhý gól Lukáše Kotlára. Dvanáctá minuta, zásah Václava Kučery. Během tří minut tak inkasoval Bor třikrát a za stavu 3:0 již bylo definitivně rozhodnuto. O výhře Kladruby se již nedalo pochybovat. Kladruby navíc dál bez problémů kombinovaly a tlačily. Poslední domácí utkání si užívaly ve velkém stylu. Už v jedenadvacáté mintuě zkompletoval hattrick Lukáš Kotlár a po další trochu delší bezbrankové fázi se pak začali prosazovat také jeho bratři. Ve třicáté minutě přidal další barnku Tomáš Kotlár a krátce po něm také obránce Peter Kotlár. Pak už se ale děla domácího celku trochu zasekla a i přes pokračující mírný nápor domácí už dál nenavyšovali. "Naštěstí" pro Bor se tak do šaten odcházelo za stavu 6:0.

Kladruby na desítku nedosáhly, diváci ale byli spokojení

Kladrubští určitě chtěli udělat svým divákům v posledním domácím představení radost, a tak sice mírně polevili, ale dál hráli tak, aby si vytvářeli šance a ještě případně nějaké branky přidali. Konečně se to podařilo ale až teprve v osmapadesáté minutě, když obstarával sedmou trefu Matěj Havránek. To domácí zase trochu nabudilo, a tak se během chvíle počtvrté trefil zase Lukáš Kotlár, a to už domácí vedli o osm branek. Cíl byl jasný, dvouciferný výsledek. Jenže pak se Kladrubštím torchu přestalo chtít a polevili natolik, že se jim další branky přidávali už velmi těžko. Nakoenc už jejich výkon stačil jen na jeden zásah v závěru, kdy podruhé skóroval Matěj Havránek. Desátý zásah už ale domácí připravit nestačili, ale nijak výrazně je to mrzet určitě nemuselo. Tři body a povinná výhra jsou doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Soupeř přijel jen v osmi lidech a bylo to jen o tom, kolik dostanou branek. Zahráli jsme si na jednu bránu, prostřídali jsme tak, aby si zahráli všichni, co přišli a byli jsme spokoejení. Celou dobu jsme talčili a soupeři si dal v podstatě dva poloviční vlastní góly, které pramenili z toho tlaku. Bor si prostě přijel automaticky pro prohru a nemohl ani nic víc chtít.

TJ Sokol Bor B
Sokol Bor: Bor se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
J. Syrový [-] - P. Kadlec [-] (55. J. Turek [-] ) , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] , P. Kotlár [-] - T. Kotlár [-] , T. Kasl [-] (46. Z. Palma [-] ) , R. Bubeníček [-] (46. R. Palma [-] ) , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] - V. Kučera [-] (80. R. Valena [-] )

TJ Sokol Bor B
J. Tejkal [-] - J. Tejkal [-] , V. Hlaváč [-] , L. Čížek [-] , P. Podlipský [-] , V. Boško [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , J. Marcínek [-] , J. Boško [-] , J. Kurfiřt [-]

Počet diváků: 68. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ŠIMEK Jan (N), DUSPIVA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.