Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce! Chodov zaskočil Planou a obral ji o body


Branky


0

Velmi zajímavou přestřelku mohli sledovat v neděli od dvou hodin odpoledne diváci v Plané, kam dorazil jako soupeř Baník Zadní Chodov. Ten započal zápas rychlou první brankou, která jej dostala nečekaně do vedení. Planá ale ještě v první půli dokázala zápas otočit a zdálo se, že začíná přebírat otěže, ale ve druhé půli se více dařilo zase Chodovu, který tak za odměnu nakoen mohl oslavit výhru 6:3. Pro Planou je tento zápas velkou ztrátou. Při případné výhře by se přiblížila skupince, která bojuje o třetí místo, které pro ní bylo ještě dost blízko. Po této ztrátě se jí ale bronz zase hodně vzdálí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká přestřelka, zvraty a obraty

Zadnímu Chodovu vyšel úvod zápasu úplně perfektně. Prkaticky hned první akci domácího celku zakončil úspěšně Jan Kurčík a Planá se hned v první minutě musela vzpamatovávat z inkasování. Chvíli jí trvalo, než se rozehrála, ale naštěstí pro ní Zadní Chodov už podruhé její slabší úvod nepotrestal. Postupně tak začali hosté přebírat otěže a snažili se vrátit zpět vyrovnáním. Zadní Chodov si v následujících minutích už téměř nic nevytvořil a v podstatě se jen bránil pohledné kombinační hře souepře a jen občas se vydal do protiútoku. Planá hrála opět dost zkušeně, ale dlouho se nemohla prosadit. Pak to ale přišlo, když se ve třiatřicáté minutě konečně trefil Martin Bernas. To Planou nakoplo, Chodov rozhodilo, a během dalších tří minut se domácí po zásahu Tomáše Švejdy radovaly z obratu. Planá tak strhla zápas zase na svou stranu a mohla ještě pomýšlet na odskočení. Ale Baník byl proti, dokázal vymyslet parádní odpověď a během krátké chvíle si vynutil pokutový kop, jehož využil Adam Kurčík. Do šaten se tak nakonec odcházelo přeci jen za stavu 2:2, ale Planá byla stále velkým favoritem a měla vše ve svých rukách.

Planá se ujala vedení, ale pak už hrál jen Chodov

Druhý poločas začala lépe jednznačně Planá, který tak soupeři rázně oplatila úvod půle předchozí a během chvíle se brankou Martina Bernase dostala zase do vedení. Zdálo se, že by se už mělo vše odehrávat v režii Plané, ale ta postupně začala ztrácet, nejspíše jí začaly docháze síly, a tak začal Chodov zase tlačit na pilu. Jeho protiútoky se množily a v sedmapadesáté minutě zase vyrovnal Radek Mazanec. Když navíc o necelých deset minut déle prostřelil domácího brankáře podruhé také Jan Kurčík, byl bodům blíže zase Chodov. Planá pak nebyla schopná nic zvláštního vymyslet a Chodov jen bezpečně kontroloval své vedení. Planá to nakoenc ještě zkusila v závěru, ale až příliš otevřela svou obranu a ve dvaaosmdesáté minutě definitivně rozhodl Lukáš Belobrad. V následujících minutách už se zápas jen dohrával, Planá odpadla, a tak ještě upravil v závěru na konečných 6:3 Lukáš Kubalík. Zadní Chodov se tak postaral o parádní překvapení a pravděpodobně definitivně připravil Planou o naděje na bronz.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Já bych to shrnul jednoduše. My jsme nehráli špatně. Bylo to spíše vyrovnané utkání, ale my jsme nedávali góly a oni ano. První půli jsme zvládli o něco lépe a kdybychom vedli po poločase třeba 5:1, nemohl se nikdo divit. Ale prostě jsme nedali góly, takhle nemůžeme vyhrávat. V koncovce je to prostě bída a dnes nás to stálo zápas.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme vyhráli 6:3, ale bylo to celou dobu vyrovnané utkání. Skóre se hodně měnilo a otáčelo, ale ve druhé půli jsme měli více štěstí v koncovce. Dali jsme své šance a oni nikoli. To rozhodlo. Odehráli jsme ale dobrý zápas a body si určitě zasloužíme. Kluci mají za výkon mé díky.



Sestavy


FK Planá B
P. Slivoně [-] - V. Kapolka [-] (64. V. Pánek [-] ) , P. Hlinčík [-] , J. Hlinčík [-] , M. Bernas [-] , R. Havlíček [-] (73. M. Kuchař [-] ) , P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , J. Mikač [-] , Z. Häusler [-] , J. Bucsuházy [-] (12. T. Švejda [-] )

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Kurčík [-] (64. J. Květoň [-] ) , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , R. Mazanec [-] , M. Danko [-] , P. Oláh [-] (46. L. Belobrad [-] ) , J. Nejedlý [-] , J. Květoň [-] , J. Zajíček [-] (12. M. Founě [-] ) , F. Řezábek [-]

ŽK: 23. P. Slivoně , 55. T. Švejda , 58. P. Miklas .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MELOUNEK Václav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.