Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby vyplenili Jiskru, ta se zmohla jen na čestný zásah


Branky


0

Pohodovou sobotu si na hřišti v Třemešné užily hráči Kladrub, kteří zde jednoznačně přehrály slabé domácí mužstvo a bez jediného problému jej dokázaly hladce porazit v poměru 7:1. Rozhodnuto bylo už po první půli. Kladruby se tak posunuly na třetí příčku a v neděli budou fandit Tisové, aby si poradila s jejich největším konkurentem v boji o bronz, s Halží. Jinak mohou Kladruby klidně ještě klesnout o pozici níže. Jiskra se může oddychnout, že v sobotu prohrál také její největší soupeř, a tak se dál drží s dvoubodovým náskokem před sestupovým pásmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po půli

Kladruby přehrávaly souepře od první minuty. Hrály svou hru a vytvářely si šanci za šancí. První branku vsítil už v patnácté mintuě Václav Kučera a po něm to zkoušeli další. Těm se ale tolik nedařilo. Jiskra se ještě totiž dál snažila a poctivě bránila, čímž dokázala souepři zápas alespoň trochu znepříjemnit. Dlouho se tak držela dál ve hře, ale když se později ve dvaatřicáté minuě dokázal prosadit také Jakub Šimek, odpadla Jiskra již definitivně. Během krátké chvíle pak ještě zvýšil Lukáš Kotlár, a to rovnou dvakrát s ani ne minutovým odstupem. Po druhém zásahu Lukáše Kotlára to tak už bylo 4:0 a za tohoto stavu se následně také odcházel odo kabin. Kladruby měly vše pod kontrolou a druhá půle už měla být jen formalitou.

Na čestný zásah hsoté rycle odpověděli

Kladruby dál hrály aktivně a užívaly si fotbalu. Jiskra ale nechtěla jen bránit a čekat an konec, a tak zkoušela trpělivě hledat skulinky ve stále méně pozorné obraně soupeře. Přesto už v osmačtyřicáté minutě lovila míč ze své sítě po páté, když prostřelil brankáře Tomáš Kotlár. Její chvíle ale nakonec přišla. V sedmapadesáté minutě hosté neuhlídali Vlastimila Novotného, který obstaral alespoň čestný zásah. Jenže na ten hosté našli velmi rychlou odpověď. Netrvalo to dlouho a další gól zaznamenal také Radek Valena. Zhruba o pět minut déle se navíc ještě trefil také Richard Palma, a to už vedly Kladruby 7:1. Do konce zápasu ale zbývalo ještě přes dvacet minut. Jenže v těch už se nakoenc nic nestalo. Hosté polevili a zápas už se pod jejich taktovkou v podstatě jen dohrával. Výsledek 7:1 byl tak už konečný, což bylo pro Jiskru možná ještě milosrdné. Kladruby vezly domů laciné, leč zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - M. Burian [-] (70. J. Drgáč [-] ) , T. Veselý [-] , R. Turek [-] , L. Kubena [-] , J. Komárek [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] (70. J. Syrový [-] ) , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - T. Kasl [-] (56. R. Palma [-] ) , L. Bubeníček [-] (46. R. Bubeníček [-] ) , L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-] - V. Kučera [-] (46. J. Šrámek [-] ) - Z. Palma [-] (78. J. Turek [-] )

ŽK: 76. P. Duraj - 24. L. Bubeníček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MARCINEK Josef (N), KUNEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.