Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z přestřelky proti Kladrubským vyšly Kšice naprázdno


Branky


0

Když se zpětně ohlédneme za již ukončenými zápasy, tak nejzajímavější to ěli určitě diváci v Kšicích, kde nejen, že bylo utkání vyrovnané, ale také v něm padlo hned sedm branek a do poslední chvíle nebylo rozhodnuto. Vzhledem k častým nepřesnostem a chybám z obou stran se totiž mohlo stát cokoli. Domácí ale nakoenc z utkání vyšli naprázdno. Jen těsně padli v poměru 3:4 a jsou stále předposlední. Kladruby jsou s poměrně bezpečným náskokem na čtvrtém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice začaly dobře, pak se jim přestalo dařit

Kšice vlétly do zápasu dost nabuzené a chtěli soupeře určitě zaskočit. A to se podařilo. Domácí hosty přehrávali, vytvářeli si šance a už ve čtrnácté minutě je poslal do vedení Jan Šubrt. Kladruby se stále nemohly pořádně dostat do hry a Kšice, které byly před utkáním spíše out-siderem kráčely pomalu za vítězstvím. V pětadvacáté minutě Jan Šubrt dokázal ještě zvýšit a zdálo se, že tento zápas už by si Kšice neměly nechat utéct. Jenže to Kaldruby nakoplo a od té doby už hosté zápas dirigovali tak, jak se očekávalo. Nehrále se žádný pohledný fotbal, ale Kladruby držely balón, vytvářely si šance a zkrátka měly navrch. Ve třicáté minutě snížil Václav Kučera a hosté byli zpět ve hře. Vyrovnat už sce i přes veškerou snahu nedokázali, ale bylo jasné, že ve druhé půli budou hodně tlačit na pilu.

Dvě chyby v poslední desetiminutovce, rychlý obrat

Ve druhé půli Kšice nestíhaly. Kladruby hrály stále s baónem a dostávaly soupeře pod tlak. A v osmapadesáté minutě z toho Lukáš Bubeníček vytěžil maximum, tedy gól a vyrovnání. Jenže pak se hostům střelecky opět přestalo dařit. Kvůli nepřesnostem a špatnému pohybu si nedokázaly už moc šancí vytvářet a Kšické svírali jen po vápno. A kdžy se podařilo Pavlu Kaprhálovi využít ojedinělé šance Kšic, zdálo se, že by z toho přece jen ještě mohlo z pohledu domácích něco být. Kšice už se pak v závěru jen bránily. Jenže dělaly chyby, které rozhodly. A tak se nejdříve sedm minut před koncem podařilo vyrovnat Peteru Kotlárovi a necelé dvě minuty před koncem otočil zápas definitivně na stranu Kladrub Jan Turek. Kšice tak v úplném závěru přišly o všechny body a musely se smířit se smutnou porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Dvacet minut jsme byli lepší, hráli jsme dobrý fotbal a dostali jsme se do vedení, pak jsme ale polevili a Kladruby dokázali vyrovnat. Od té doby hráli lépe a my jsme si snad ani nezasloužili vyhrát. Nakonec rozhodly naše chyby a soupeřův větší hlad po vítězství, díky němuž zápas otočil. Celkově byla ale úroveň fotbalu špatná.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - L. Kudlík [-] , J. Pařízek [-] (52. D. Škornička [-] ) , P. Kasl [-] , J. Šubrt [-] , P. Jankov [-] , M. Schejbal [-] (20. M. Volf [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Janout [-] , P. Šnebergr [-] (61. J. Jann [-] ) , N. Škornička [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] - L. Kotlár [-] (88. E. Samko [-] ) , T. Kotlár [-] , P. Kadlec [-] - V. Kučera [-] (72. R. Bubeníček [-] ) - J. Turek [-] , P. Pauch [-] (54. L. Bubeníček [-] )

ŽK: 55. L. Kudlík - 71. V. Kučera , 77. R. Bubeníček , 85. J. Šimek .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MILOTA Radek (N), PALMA Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.