Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor si smlsnul na Jiskře, body zařídil v první půli Hlaváč


Branky


0

Jiskra se nepřipravila na zápas v Boru vůbec špatně a minimálně v první půli měla určitě navrch. Jenže Bor měl na své straně Václava Hlaváče, který využil téměř všeho, čeho jen mohl a hattirckem v první půli rozhodl ve prospěch Boru. Druhá půle už byla jen o výsedku. Nakonec z toho byl debakl, domácí zvítězili ve svém prvním jarním utkání 8:1 a mají zasloužené tři body. Jiskra opět ztratila i přes další dobrý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance a přesnost Hlaváče

Od prvních minut měla herně navrch Jiskra, která tlačila a vytvářela si i poměrně snadno šance. Několikrát stále hostující střelec přímo před brankářem Boru, ale ani to nestačilo. Už v páté minutě se navíc dokázal přesnětrefit z brejku Václav Hlaváč a skóre bylo otevřené. Bor v podstatě jen bránil a čekal na své ojedinělé šance. Hosté mezitím zahazovali jeden pokus za druhým. Například Tomáš Veselý při svém samostatném úniku nastřelil pouze tyč, a to nebyla zdaleka jediná podobná situace v celém utkání. Když navíc Václav Hlaváč ve dvacáté minutě využil své další šance, dolehla na Jiskrupořádná frustrace, byla lepší, ale i to pro ní bylo v tuto chvíli málo. Jiskřičku naděje paksice vykřesal kontaktní brankou Vlastimil Novotný, ale ani to Jiskře nedodalo v zakončení klid a rozvahu. Když pak zhruba o deset minut pozdějisvým hattrickem zvýšil Václav Hlaváč na 3:1, zdálo se, že je pravděpodobně rozhodnuto. Jiskra o své nasazení přišla definitivně.   

Demolice snaživých hostů

Ve druhé půli už se Jiskra nedokázala vyhecovat a hrál už pouze Bor, který si užíval fotbalu a dál navyšoval své vedení. V první desetiminutovce přidal další zásah Jan Boško a chvíli po němse trefil i Jan Pokorný. Boru to tam zkrátka skvěle padá už odprvního utkání. Později pak ještě přidal další zásah František Pták ml. a debakl byl pro hosty už nevyhnutelný. V poslední desetiminutovce už to vypadalo, jakoby snad Jiskra na hřišti ani nebyla a tak postupně na konečných 8:1 ještě upravili Tomáš Koutný a svým druhým zásahem i František Pták ml.. Jiskra si tak domů odvážela jen ostudný debakl, ale ten si tentokrát určitě nezasloužila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Soupeř byl zpočátku o dost lepší. My jsme hráli spíše druhé housle, ale z brejků jsme dali rychlé dva góly a i na snížení soupeře jsme dokázali rychle odpovědět. Vedruhé půli už soupeř totálně odpadl a my jsme ho jasně přestříleli.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: My jsme měli v utkání nespočet šancí, ale nevyužívali jsme vyložených šancí. Kdežto soupeři se dařilo a dal góly ze všeho, z čeho mělo. Ve druhé půli už jsme ale fyzicky odpadl. Hodně nás ještě podržel brankář, který spoustu jejich šancí chytil, ale i tak z toho byl debakl. Soupeř měl štěstí, my smůlu.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Marcínek [-] , J. Pokorný [-] , V. Boško [-] , V. Hlaváč [-] , T. Koutný [-] , F. Pták [-] , M. Jágrik [-] , R. Mikulička [-] , J. Boško [-] , Z. Bachroň [-] (25. J. Tejkal [-] )

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Turek [-] (25. O. Dvorský [-] ) , M. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , T. Veselý [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - PODLIPSKÝ Petr (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.