Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zetoru v Sulislavi vyšla drhá půle, která rozhodla


Branky


0

V tipech experta jsme avizovali, že by mohla Sulislav černého koně podzimu hodně potrápit a možná i překvapit. A první půle tomuto tvrzení dala jasně za prvadu. Hrálo se vyrovaně a z toho pramenilo také vyrovnané skóre. Druhá půle však vyšla Zetru daleko lépe. Tisová se výrazně zlepšila a zaslouženě rozhodla o své výhře. Žádné překvapení se tak na sulislavkém hřišti neudálo. Tisová získala zasloužené tři body za výhru 5:1 a minimálně do druhého dne se posunula na třetí příčku. V neděli jí mohou sesadit už poue Kladruby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas, náznak překvapení

Na obou týmech bylo v první půli očividně znaetelné, že se po dlouhé pauze potřebují teprve pořádně rozehrát. Tisová rála možná více s balónem, ale dělala dost chyb a její akce často zakončovala vlastní nepřesnost. Sulislav sázela na rychlé akce přímou čarou k brance, ale ani jí se dlouho nedařilo. Utkání působilo takovým ochablým dojmem, ale šlo o hodně, šlo o první body a bylo velmi důležité, přiblížit se k nim jako první. To se nakonec v šestadvacáté minutě povedlo Tisové, která hodně vydělala na rozpadu damnovského celku z vyšší soutěže a stáhla si do svých řad kanonýra Erika Šályho, který se hned v prvním utkání uvedl skvěle, tedy prvním zásahem. Vedení jí ale dlouho nevydrželo. Sulislav totiž dokázala velmi rychle odvětit. Už za pár minut vyrovnával po přesné trefě Pavel Macháček. Sulislav byla zpět ve hře a favorizovaný Zetor už do konce poločasu nedokázal nic vymyslet. 

Absolutní zlepšení a jasná výhra

Nevíme přesně, co se v kabině Zetoru po první půli dělo, ale každopádně se ukázalo, že to zafungovalo skvěle. Zetor se vrátil plný odhodlání a hned od začátku se ujal iniciativy a souepře jasně přehrával. Výrazně zlepšil i nepřesnou koncovku, která držela Sulislav dlouho ve hře, a už ve druhé minutě se opět vrátil trefou Maksyma Samka do vedení. od té doby se Sulislav už jen vezla. Zkoušela sice ještě trochu otevřít hru a zabojovat, ale hosté jí nedávali téměř žádný prostor. Zhruba o deset minut déle zvýšil Igor Balash a pak už se za pozvolnějšího tempa zápas jen dohrával. Tisová měla vše pod kontrolou a stále se držela u balónu a snažila se ještě nějaký gól přidat. Čím více se navíc blížil závěr, tím více domácí odpadávali, a tak bylo prostoru až dost. Nejprve tedy rozvlnil síť Radek Radocha a v posední desetiminutovce se trefil i Patrik Gabčo. Více už ale utkání nenabídlo. Tisová tak nakoenc své první jarní utkání hladce zvládla a může se těšit na další souboje. V příštím kole jí totiž čeká lídr z Dlouhého Újezda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Zápas byl celkem vyhrocený, ale zvládli jsme ho dobře. Jsem rád, že jsme makali jako tým a zaslouženě jsme si došli pro první tři body, takže jsme absolutně spokojení..



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , P. Hlavin [-] , L. Mička [-] - L. Laudát [-] , M. Hrad [-] , P. Macháček [-] (58. J. Plešinger [-] ) , M. Brůha [-] - V. Rejman [-] (46. M. Bouzek [-] ) , D. Bouzek [-] -

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - P. Gabčo [-] , T. Kozák [-] , V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] (64. R. Radocha [-] ) , E. Šály [-] , O. Šebor [-] , I. Mykhailovskiy [-] (58. M. Foltas [-] ) , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] (46. V. Samek [-] )

ŽK: 9. M. Brůha , 51. M. Řezníček - 75. R. Radocha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MIČKA Jan (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.