1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec vyhrál své poslední utkání sezóny a je v čele


Branky


0

Pro Kostelec to bylo v Halži vůbec poslední jarní utkání a poslední utkání sezóny vůbec. Proto bylo jasné, že se bude chtít Sokol rozloučit v plné parádě. A to se mu podařilo. Sokol měl v podstatě od začátku vše bezpečně pod kontrolou a z Halže nakoenc po výhře 3:1 veze cenné tři body, které jej díky zaváhání Stráže posunuly ne první příčku. Příští víkend tak Sokol bude v posledním jarním kole určitě držet palce Lázním, které kdyby dokázaly Stráž obrat, stal by se z Kostelce mistr. Druhá příčka už je ale pro Kostelec jistotou a už to je fantastický úspěch, k němuž srdečně gratulujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec měl výbornou první čtvrthodinu

Kostelec se hned na začátku vrhl do útoku a chtěl se pokusti, co možná nejdříve zápas rozhodnout. Chvíli na souepřovu bezmocnou obranu musel talčit, aby ji pak po deseti minutách poprvé dobyl. V desáté minutě otevřel skóre Michal Steiner. A když se navíc tentýž kanonýr, Michal Steiner, dokázal o necelé tři minuty déle prosadit znovu, zdálo se, že je v podstatě o všem rozhodnuto. Halže se nemohla nijak vzpamatovat a Kostelec za stálé převahy jen s balónem na kopačkách v podstatě kontroloval hru. Utkání se ale postupně dost vyostřovalo, zejména z pohledu Halže. Ta nenesla stav dobře a hrála velmi tvrdě. Mnoho věcí se jejím hráčům navíc nelíblo, a tak sudí musel začít udělovat žluté karty. Ostré zákroky se navíc jen množily, a to z obou stran. Tohoto mírného rozhození hry dokázala Halže nakoenc využít, když nepozornou obranou Kostelce pronikl Daniel Karmazin, který dostal Halží kontaktní brankou zpět do hry. Vvíce už se ale v první půli nestalo.

Rychlý zásah rozhodl, ale emoce dál plály

V podobné m vyostřeném duchu se pokračovalo i ve druhé půli, což brzy odnesl druhou žlutou kartou a předčasným odchodem do sprch David Honzík. Toho mohla Čechie využít, ale nedokázala se koncentrovat jen na hru a důležitost vyrovnání. Proto opět zabral více Kostelec. V pětapadesáté minutě tak zkompletováním hattricku definitivně dokázal rozhodnout Michal Steiner a pak už se zápas v podstatě jen dohrával. Halže se ještě snažila, ale nebylo jí to nic platné. Dál zápas ozvláštňovaly spíše tvrdé zákroky, řeči hráčů a udělování karet. Pro červenou pak musel sudí nakoenc sáhnout ještě jednou, když v závěru vyloučil Aleše Herouta. Více už se ale v Halži nestalo. Kostelec si odvezl zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Byl to poslední zápas, takže jsme si jej chtěli užít a vzít všechny body. Všichni věděli, co mají dělat a dařilo se nám skvěle. Hru jsem měli pevně pod kontrolou, ale postupně jsme přenechali iniciativu domácím, kteří snížili po chybě naší obrany. Ve druhé půli jsme začali zodpovědně a už jsme si to ohlídali. Hned na začátku utkání jsme ale museli řešit absenci našeho kanonýra, Davida Kolářského, jemuž se ošklivě vyklubalo zranění z Kšic a musel do nemocnice v Plzni. Teď jsme první, ale stojíme a musíme čekat na to, jak si povede Stráž ve svém posledním utkání. My už to neovlivníme. I tak ale můžu sezónu ohodnotit sezónu jako velmi úspěšnou. Moc týmů by se dvanáctičelnným kádrem nedokázalo to, co jsme dokázali my. Před všemi hráči musím smeknout, protože do toho dali vše a v posledních zápasech se kousli, aby nenechali nic náhodě a ukázali, na co mají. Teď je otázka, jak se to bude vyvýjet s postupem, určitě bychom se rádi zkusili posunout výš, ale v cestě nám stojí ještě hodně překážek. Nicméně máme rozjednané nějaké přestupy, takže doufám, že příští sezónu už bychom mohli začínat s podstatně širším kádrem. Na to vše je ale ještě teď brzy.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - L. Kormoš [-] , M. Zeman [-] , J. Korda [-] (46. F. Bedecs [-] ) , A. Dokoupil [-] (83. J. Typovský [-] ) , A. Herout [-] , J. Typovský [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , D. Karmazin [-] , K. Horák [-]

TJ Sokol Kostelec
M. Kudry [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

ŽK: 28. R. Mrenka , 31. A. Herout , 76. K. Horák , 88. L. Kormoš - 41. L. Honzík , 50. M. Steiner , 62. D. Nový . ČK: 85. A. Herout - 52. L. Honzík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Loukota Petr - MATOUŠEK Milan (N), BEZVODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.