4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko opět ztratilo, jarní mizérie pokračuje


Branky


7. J. Urban , 77. J. Bařtipán , 89. J. Chládek (p.) - 24. L. Mácha , 53. Z. Eichler , 63. M. Karnold
0

Městečko - Domácí Ohnivci v letošní sezoně již ztratili naději na titul. Ohnivci ale stále bojují o umístění alespoň v první pětce. Nyní se schylovalo k dalšímu překvapení. Ohnivci ale blamáž odvrátili "last minute" způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnivcům body přinesly pokutové kopy

Začátek utkání nenaznačoval, že by Ohnivci neměli zvítězit. V 7' poslal do vedení domácí Jiří Urban - 1:0. Hostům se ale povedlo utkání senzačně otočit. Ve 24' nejprve vyrovnal Mácha - 1:1. Do konce prvního poločasu další branka nepadla. Hosté si schovali střelecké branky do druhé půle.

 

Hned po osmi minutách druhé půle se prezentoval brankou Eichler - 1:2. Po hodině hry přidali hosté třetí branku zásluhou Karnolda - 1:3. To byl pořádný šok pro diváky v Ohnivec aréně. V 77' se ale domácím podařilo snížit, když se prosadil nejmladší člen domácí týmu Bařtipán - 2:3. Snahu o vyrovnání ještě podpořilo vyloučení hostujícího Vávry v 80'. Minutu před koncem měli domácí možnost vyrovnání. Chládek se postavil k pokutovému kopu a prostřelil Kučabu -3:3.

V penaltovém rozstřelu prokázali pevnější nervy domácí a připsali si bonusový bod. 



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Rác [-] - J. Kučera [-] , M. Hajný [-] (73. J. Bařtipán [-] ) , T. Heger [-] , J. Chládek [-] - P. Blabla [-] , V. Prokop [-] , O. Kučera [-] , J. Urban [-] , P. Baba-Musah [-] - J. Hadrava [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , M. Palkoska [-] (58. R. Trešl [-] ) , Z. Eichler [-] (87. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , F. Štědronský [-]

ŽK: 80. O. Kučera , 86. L. Rác - 63. J. Vávra , 88. F. Štědronský . ČK: 80. J. Vávra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - HAMOUZ Jiří (N), SOJKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.