2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 10:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Berani padli v Mutějovicích


Branky


0

Mutějovice - Hostující Senomaty čtyři zápasy v řadě neprohrály a jsou tak na nejlepší cestě k záchraně. Ve 23. kole zajížděly na hřiště Mutějovic, které v minulém kole předvedly výborný výkon v Lužné a proti Beranům chtěly naplno bodovat. Senomaty bojovaly až do samého konce, na body to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Od úvodních minut byl k vidění vyrovnaný zápas, kde se domácí tým dostával více do šancí. Mutějovice měly více ze hry, ale Senomaty se snažily být po celou dobu vyrovnaným soupeřem. První branka padla po půlhodině hry, kdy Kučabu překonal Kapoun a poslal Chmelaře do vedení - 1:0. Už se zdálo, že Senomaty půjdou do druhé půle s jednogólovým mankem, ale proti byl Borský, který si přichystal gól do šatny - 2:0.

Vyrovnání bylo blízko

Druhý poločas nabídl jiný obraz hry. Aktivitu převzali Berani, kteří zatlačili domácí na obrannou polovinu. Vytvářeli si postupný tlak, který vygradoval v 57', když se na zadní tyči Aksamitovi svatyně prosadil Eichler - 2:1. Senomaty cítily šanci po vyrovnávací brance a nadále se snažily výsledek otočit.

 

Kombinační hrou hosté vyčnívali nad Mutějovicemi, dostávali se do šancí, které ztroskotaly buď na obranně řadě nebo na výborně chytajícím Aksamitovi, který svůj tým držel. A nakonec také udržel, protože se Senomatům nepodařilo přidat vyrovnávající branku a domácí tak berou plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Zdeněk Eichler: ,,Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale náznaky šancí měli domácí, kdy nám hlavně Sajner dělal po lajně problémy. Ve druhém poločase se už domácí nedostali za půlku. Já jsem skóroval na zadní tyči a díky kombinaci jsme domácí přehrávali, ale chyběl tomu pouze vyrovnávací gól. Neproměnili jsme několik vyložených šancí a domácí i díky gólmanovi udrželi vedení a 3 body."



Sestavy


TJ FK Chmel Mutějovice
P. Aksamit [-] - J. Borský [-] , M. Staněk [-] , P. Sajner [-] , J. Pavlovský [-] , T. Roubík [-] , J. Melč [-] , L. Kapoun [-] , L. Koláček [-] , T. Čuda [-] , M. Bradáč [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , M. Palkoska [-] (66. R. Trešl [-] ) , L. Mácha [-] (85. M. Komín [-] ) , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

ŽK: 64. L. Kapoun , 90. J. Pavlovský - 58. J. Vávra , 67. J. Kodeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sedláček Petr - ŠMÍD Rudolf, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.