4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympie bez problému porazila Kroučovou


Branky


0

Rakovník - Na půdu nejlépe střílejícího celku II. třídy zavítala Kroučová, kterou čekalo velmi těžké utkání. To se také potvrdilo, protože zkušení hráči Olympie nedali soupeři šance a jednoznačně ho přehráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidné vedení

Od úvodu zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Olympie byla aktivnější a určovala tempo zápasu. Domácí drželi míč na kopačkách a jejich soupeř se k ničemu nedostal.

 

Příchozí diváci si museli počkat do 13' na úvodní branku zápasu, kterou obstaral Asník a nutno říci, že gól to byl povedený - 1:0. V 15' se domácí radovali podruhé a to po krásné trefě Číhaře - 2:0. Olympie si dále hlídala vývoj zápasu a pro hostující celek byly tyto dvě branky hodně zdrcující. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení domácího týmu.

Stejný obraz hry

Druhý poločas a opět klidná hra Olympie, která jistila zápas. V 54' se ale branky dočkali hosté a to zásluhou Husáka, který téměř z poloviny hřiště viděl vyběhnuvšího Šímu a dalekonosnou střelou ho překonal - 2:1.

 

Kroučová snižující brankou vycítila šanci na lepší výsledek, ale Olympie byla zásadně proti. Zápas nadále kontrolovala a v 76' přidal Špimr uklidňující branku na 3:1. Poslední slovo měl opět kanonýr domácích Číhař, který dal zápasu konečnou výsledkovou podobu - 4:1.



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - T. Koch [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] (45. R. Topinka [-] ) , V. Eck [-] , D. Asník [-] , M. Němec [-] , P. Klátil [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , R. Janek [-] , M. Kiss [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] , M. Císař [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 90. P. Klátil - 1. L. Vajnar , 15. J. Kováčik , 76. J. Škuthan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Váňa Josef - SEDLÁČEK Petr, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.