Nedáš - dostaneš! V Zavidově o tom ví své


Branky


67. L. Nágl , 87. R. Grill
0

Zavidov - Na hřiště Zavidova přijela velmi oslabená Lužná, které chyběli hned tři hráči ze základní sestavy. Zavidov tak měl ideální příležitost k zisku tří bodů, ale nestalo se tak. Oslabená Sparta zabojovala a odvezla si velice cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácího celku

V tomto zápase se musela Lužná obejít bez kanonýra Pokorného, dále bez Krumhanzla a Vejvody. Další nepříjemnou ranou bylo zranění A. Špičky z počátku zápasu. Zavidov byl aktivnějším celkem první půle, ale Lužná bojovala. K vidění byl velmi pohledný fotbal z obou stran.

 

Domácí měli hned několik šancí, ale všechny jejich pokusy ztroskotali na výborně chytajícím Dudovi. Lužná si vybojovala jen pár ojedinělých pokusů, které domácím nenadělali příliš starostí. Příchozí diváci v prvním poločase branku neviděli a do kabin se šlo s bezbrankovou remizou 0:0.

Zavidov doplatil na neproměněné šance

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. Domácím zůstala aktivita, která i tentokrát vyústila v několik nebezpečných a gólových šancí, ale hráčům Zavidova nebylo dnes přáno. Velký díl zásluhy na tom měl i brankář Sparty Duda, který měl svůj den a držel svůj tým v naději.

 

V 67' se po dobře sehrané akci poprvé měnilo skóre, když se svým premiérovým gólem v dospělém fotbale blýskl luženský Nágl - 0:1. V 72' přišla snad ta největší příležitost na vyrovnání a to pokutový kop. Bohužel pro domácí ani ten brankou neskončil. Domácí v závěru utkání otevřeli hru a hnali se za vyrovnním, ale gól padl na druhé straně. V 87' se po pěkné akci Maška prosadil Grill a stanovil tak konečný výsledek zápasu - 0:2.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.