Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes si připsala první jarní vítězství


Branky


0

Kněževes - Na hřišti favorizované Kněževsi se představilo v 16. kole II. třídy mužstvo Sokola Lány, které stejně jako domácí celek na jaře ještě naplno nebodovalo. Domácí si v tomto zápase splnili povinnost a získali 3 body, které je posunují na druhou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Zápas sotva začal a domácí se radovali. Lány podcenily začátek a úvodní branku zápasu vsítil v 1' Hanych - 1:0. Hosté ale nesložili zbraně a bojovali dál. Byli to ale domácí, kteří ve 23' zásluhou Večeři navýšili své vedení - 2:0. Lány se nadále snažili a utkání rozhodně nebylo rozhodnuto. Kněževes si zbytek poločasu pohlídila a do kabin šla s dvoubrankovým vedením.

Hosté nesložili zbraně

Dvougólový handicap byl při pohledu na tabulku znamením toho, že je o osudu utkání rozhodnuto, ale opak byl pravdou. V 66' Lány snížily zásluhou velmi dobře hrajícího Reichla - 2:1. Tlak hostů pokračoval, ale gól padl na druhé straně. V 72' měla Kněževes k dispozici slibnou standartní situaci po sporném zákroku. Hostům se rozhodnutí rozhodčího vůbec nelíbilo, ale nic s tím nezmohli. K míči se postavil Holeček a navýšil vedení svého týmu - 3:1.

 

Lány se nevzdaly a bojovaly dál. Nechtěly se smířit s dosavadním skóre a ze zápasu chtěli vydolovat maximum. O něco blíže tomu byly v 83' po gólu Švolby - 3:2. Čas se krátil, hosté otevřeli hru, čehož využila Kněževes. V 89' se prosadil střídající Miksa a nastavil tak konečné skóre zápasu - 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček: ,,Zápas bych nehodnotil příliš kladně. Podařilo se nám sice vsítit branku hned v první minutě, ale poté jsme začali bláznit a místo kombinační hry jsme jen nakopávali míče dopředu, což opravdu moc fotbalové nebylo. Být tu o něco lepší soupeř asi bychom skončili bez bodu, protože hra kterou jsme předváděli oku diváka lahodit nemohla a s fotbalem to moc společného nemělo. Sice jsme přidali ještě jednu branku, ale přišlo mi, že jsme se ještě více vybláznili a chtěli snad dát 10 gólů a místo kombinace vše nakopávali. Ano, vyhráli jsme 4:2 a soupeře jsme přehráli, ale nebyla to hra, se kterou bychom byli spokojeni, a vůbec to nebyla hra, kterou jsme se prezentovali v podzimní části. Tento způsob hry by nám na ostatní soupeře z vyšších pater tabulky zcela určitě nestačil."

SK Lány
Jakub Matějka: ,,Myslím, že zápas se nám celkově povedl. I když z Kněževsi nevezeme body, tak jsme s výkonem spokojeni. Samozřejmě jako vždy jsme podcenili začátek zápasu a hned v úvodní minutě jsme prohrávali 1:0. Hlavy jsme nesložili a bojovali dál. Po poločase jsme odcházeli do kabiny za stavu 2:0 s hlavou vztyčenou. V druhé půli jsme dokázali snížit na 2:1. Měli jsme tlak a šanci vyrovnat. Klíčovým okamžikem tedy byl špatně posouzený faul a přímý kop z kterého se podařilo domácím zvýšit na 3:1. Věřím, že jsme mohli odjíždět s plichtou. Kněževes byla hratelný soupeř. Konečný stav 4:2 bohužel neodpovídá průběhu zápasu.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (79. M. Miksa [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (67. R. Vaníček [-] ) , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

SK Lány
L. Novák [-] - V. Loskot [-] (79. T. Kosár [-] ) , D. Dudášik [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - J. Matějka [-] , D. Jirava [-] (59. D. Pavelka [-] ) , L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - MAI Marek (N), MOCSONOKY Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.