3 body zůstaly na domácím hřišti


Branky


0

Lužná - Slunečné sobotní odpoledne a slušná divácka návštěva. Zápas, ve kterém domácí Lužná měla příležitost oplatit lišanským fotbalistům porážku z podzimu 2:0. První jarní domácí zápas domácí zvládli na výbornou. Potvrdili roli favorita a získali zasloužené 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku kvalitní zápas

Od začátku utkání se oba celky prezentovaly aktivní a pohlednou hrou. První šance přišla hned v 6' po Šnajdrově nahrávce na Pokorného, který následnou střelou zamířil těsně vedle branky Řepky. Ve 12' nastal závar ve vápně hostů, ve kterém se nejlépe zorientoval Vejvoda a bodlem dostal míč do sítě - 1:0. Lišany se i po inkasované brance nadále snažily být aktivním týmem. To se jím také dařilo, ale bohužel nepřišla větší šance, a tak se šlo o poločas do kabin za nezměněného skóre.

Aktivnější hra domácího celku

Ve druhém poločase byla Lužná o něco aktivnější než soupeř. Odměnou jí byl gól Maška v 60' po akci A. Špičky a Vejvody, od kterého míč putoval k Maškovi a ten navýšil skóre domácího celku - 2:0. Lišany se snažily s utkáním ještě něco udělat, ale otevřely příliš zadní vrátka a to se jím také vymstilo. V 84' obdržel nahrávku Pokorný od Vejvody, šel sám na brankáře a jako správný kanonýr se v této gólově šanci nemýlil - 3:0.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch: ,,V herně vyrovnané první půli šli domácí rychle do vedení a měli i další šance. Své šance jsme si však dokázali také vypracovat, bohužel bez gólového efektu. Do druhé půle jsme chtěli s vývojem zápasu něco udělat, ale zůstalo pouze u snahy, neboť fyzicky lépe připravení domácí byli od jejího počátku aktivnější a mohli přidat další branky. To se jim povedlo až v poslední dvacetiminutovce, kdy se nám sice podařilo v určitých fázích domácí zatlačit, ale ve vápně jsme byli víceméně bezzubí a domácí nás dvakrát potrestali z brejků. Lužná vyhrála derby naprosto zaslouženě a oplatila nám podzimní porážku. Mě alespoň potěšilo, že jsme zápas nezabalili a bojovali až do konce, což může být příslibem do dalších utkání."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - RYSKA Josef (N), RUNZA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.