1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání v základní hrací době nenašlo vítěze


Branky


0

Ve favorizované Plané se v sobotu odpoledne představila Bělá nad Radbuzou a ve velmi náročném a vyrovnaném utkání plném soubojů se 100 divaků dočkalo i penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod

V prvním poločase který se hrál ve výborném tempu chybělo koření fotbalu a to góly, jelikož se Plané tradičně doma daří, když jí patří 2. příčka v tabulce doma, diváci možná čekali, že Planá hladce zvítězí. Avšak Bělá byla více než obstojným soupeřem.

V druhém poločase jsme se již gólů dočkali

Do druhého poločasu vstoupil lépe tým z Bělé nad Radbuzou, hned ve 48.minutě se prosadil její nejlepší střelec, útočník Miroslav Bořil, jenž má na svém kontě již 11 přesných zásahů. Domácí byli zaskočeni skvělým vstupem do druhého poločasu, který předvedl tým hostí a chvíli byli jako opaření. Poté se hra vyrovnala a opět jsme sledovali děj jako v prvním poločase. V 78.minutě se domácí fanoušci dočkali vyrovnání, kdy se prosadil sváteční střelec Petr Brožíček. Do konce utkání se skóre již neměnilo, tak se šlo na pokutové kopy.

Štastnější hosté

Penalty jsou vždy loterie, tentokrát dopadli lépe pro tým z Bělé, když hosté proměnili hned čtyři penalty a domácí jen dvě.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Václav Braun: V Plané to byl těžký zápas, bylo to velmi bojovné utkání. Podle mého názoru byl nejlepší hráč Tomáš Jarina a středopolař Dominik Frank.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - O. Suchý [-] , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] - F. Šatra [-] , R. Pánek [-] , P. Brožíček [-] , P. Sláma [-] - D. Kloužek [-] , D. Sovka [-] - T. Mikač [-] (75. P. Urbánek [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] (59. L. Votava [-] ) , M. Pustovojt [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) - J. Černý [-] , J. Černý [-] , M. Šinál [-] , P. Jarina [-] - M. Bořil [-] , D. Frank [-] -

ŽK: 76. R. Pánek - 25. P. Jarina , 27. D. Frank , 71. M. Bořil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - MELOUNEK Václav (N), CINGROŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.