Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:15

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nadělil domácímu Budišovu B osmičku


Branky


0

Fotbalisté Rudíkova potrvdili favorita, na půdě Budišova B si s chutí zastříleli a udrželi si ještě postupovou naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybojovali třígólový náskok

Domácí začali utkání aktivně, ale hosté ve druhé minutě vstřelili gól, to Skryja Z. nakopl míč za obranu domácího týmu a za beky si zaběhl Štolpa a přehodil vyběhnutého brankáře. S domácím týmem bylo ještě hůř ve 12. minutě, když ve středu hřiště je o míč připravil Nožička, přihrál Štolpovi, který přihrával Skryjovi M., soupeř úmysl vystihl a míč obránce srazil, ale pouze k Nožičkovi a jeho přihrávka už našla Skryju M. a ten krásnou střelou před velkým vápnem uklidil míč k tyči do sítě, hosté vedli 2:0. Několik dalších minut se hra odehrávala ve středu hřiště, více ze hry měli hosté, ale k zaznamenání stála až akce ve 29. minutě, kdy míč vybojoval opět Nožička, přihrál Skryjovi M. a šel si pro nahrávku zpět, ale Skryja M. místo narážečky šel mezi obránce a o míč přišel. 34. minuta a opět velmi dobře hrající Nožička, který od půlky zatáhl míč, posunul Štolpovi a ten ještě do jasné šance Mikyskovi, ale jeho střela nestřela levou nohou skončil v náručí brankáře. 37. minuta a kdo jiný než Nožička, který přešel přes bránícího hráče a přihrál Štolpovi, který si míč připravil ke střele a z hranice velkého vápna se nemýlil a zvýšil vedení hostů. Hned v následující minutě se řítil sám na brankáře domácího týmu Skryja M., udělal mu kliku a byl poslán k zemi dobíhajícím obráncem, podle rozhodnutí hlavního rozhodčího to však faul nebyl a PK se tedy nekopal, i když se ho hosté dožadovali. Ve 39. minutě se mezi obránci domácího týmu protáhl Skryja M., ale střela jeho slabší nohou (levou) skončila v náručí brankáře. Akce hostí se začaly kupit a ve 40. minutě přišla další obrovská tutovka, Štolpa utekl bránícím hráčům a utíkal sám na brankáře, vystřelil a trefil brankáře, odražený míč skončil u Skryje M. a ten střelou z voleje přestřelil bránu. Těsně před koncem poločasu přišel i první náznak šance domácího týmu, Holubář zahrával trestný kop a poslal štiplavou ránu přímo na branku, brankář Doležal míč s problémy vyrazil před sebe a Pažourek míč před dobíhajícím soupeřem odkopl na aut. Poslední slovo nakonec měli stejně hosté, po faulu na Mikysky zahrával Nožička trestný kop a ve vápně si na centr vyskočil Mikyska a hlavou poslal míč nad bránu.

Hosté pokračovali v kanonádě

Domácí ve druhé půli vystřídali Čecha, kterého čekala cesta s A-týmem do Telče. Na gól se opět dlouho nečekalo, ve 47. minutě hostující Benáček zahrával trestný kop z poloviny hřiště, před brankářem míč „lízl“ hlavou Štolpa a ten skončil v síti, Štolpa tím završil hattrick. Ve 49. minutě poslal Benáček pas za domácí obránce na Trnku P., který měl před brankou volného Skryju M., ale rozhodl se vzít to na sebe a vystřelil, střela však šla mimo bránu. V 54. minutě si pohrál s obranou domácího týmu Skryja a nakonec byl stoperem poslán k zemi, následoval PK, který nechytatelně kopl brankář hostů Doležal. V 58. minutě centroval z levé strany Skryja M., centr však poslal domácímu brankáři do rukou, k překvapení všech brankáři míč vypadl a to tak nešťastně, že padl přímo před Štolpu a ten jej jen špičkou nohy poslal do sítě. Štolpa tak vstřelil svůj čtvrtý gól v zápase a byl vystřídán. V 74. minutě utekl obránci domácího týmu Skryja M. a pohodlně k tyči zakončil. V 79. minutě rozehráli hosté trestný kop na krátko a z cca 30 metrů vystřelil Mikyska, brankář domácích míč vyrazil k Trnkovi Z. a ten ač mohl zakončovat sám, tak ještě míč posunul před prázdnou bránu Benáčkovi a ten jej už pohodlně poslal do sítě. O minutu na to zahrál Trnka P. trestný kop do vápna, kde byl Mikyska a mohl míč poslat směrem na bránu, byl tam však i po gólu prahnoucí Trnka Z., který křikli nech, Mikyska mu míč přenechal, ale vracející se obránce byl rychlejší a z akce nebylo nic. V posledních minutách zápasu se dočkali i domácí, nejprve se nedohodl stoper Pažourek s brankářem Doležalem a mezi nimi se k míči dostal Karas a poslal jej do prázdné branky. V 90. minutě vhazovali domácí aut do vápna hostů, kteří míč hlavou odehráli před vápno, kde se k míči dostal domácí nejstarší hráč Hnízdil a vystřelil, hostující brankář si na něj prsty sáhl, ale míč v síti skončil a byl tak stanoven výsledek utkání, které hosté vyhráli až překvapivě výrazným rozdílem.
 



Ohlasy k zápasu



FK Rudíkov
Šula Vladimír, trenér: Domácí začali utkání aktivně, ale my jsme brzy vstřelili gól. Nakonec jsme vyhráli až překvapivě výrazným rozdílem.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - E. Hjorth [-] , D. Věžník [-] , L. Jura [-] , L. Vala [-] (56. P. Karas [-] ) , D. Čech [-] (46. Š. Mareček [-] ) , M. Holubář [-] , T. Jakubec [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] (75. O. Kazda [-] ) , L. Hnízdil [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , L. Benáček [-] , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] - P. Trnka [-] , Z. Skryja [-] , L. Nožička [-] , J. Miškela [-] (68. V. Skryja [-] ) - M. Skryja [-] (73. Z. Trnka [-] ) , O. Štolpa [-] (59. J. Koch [-] )

ŽK: 15. D. Čech , 45. M. Holubář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.