M. Ludvík 55.
M. Kárník 67.
J. Brabec 75. (p.)
M. Ludvík 86. (p.)
J. Sirota 89.
5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč se po přestávce rozstřílela


Branky


55. M. Ludvík , 67. M. Kárník , 75. J. Brabec (p.) , 86. M. Ludvík (p.) , 89. J. Sirota
0

Těžkou práci měli fotbalisté Valče s Radkovicemi pouze do první půle, potom již ve druhé půli hru ovládli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Zápasy, v nichž figurují Radkovice, občas bývají vyhrocené. Nejinak tomu bylo v jejich zápase ve Valči. Spršku nadávek hráčů Radkovic odstartoval již ve druhé minutě neúmyslný faul domácího Chládka na hostujícího brankáře. Valeč se snažila útočit, ale obranný val hostů jim nic, kromě pár střel z dálky do koše gólmana Štolze, nedovolil. Radkovická destruktivní hra domácím nesvědčila, v osmi lidech stáli hluboko na své půlce a nakopávali míče pokud možno co nejdále nebo do autu. Nebezpečí se zvýšilo příchodem střídajícího Pekárka, který se hned po pár minutách zjevil v šanci, ovšem trefil pouze vnější část branky domácích. Nic víc už bídný první poločas nenabídl.

Brankostroj domácích načal Martin Ludvík

Druhý poločas začal podobně jako ten první, Valeč už alespoň dokázala v útočné fázi podržet míč, ale žádnou gólovou šanci si nepřipravila. Ujala se až akce z 55. minuty. Centr Brabce našel Martina Ludvíka a ten v krkolomné pozici prostřelil bezmocného Štolze - 1:0. Šanci na vyrovnání dávala Radkovicím nedorozumění v obraně Valče, avšak ta nebyla potrestána. Pak ojediněle hosté zvolili místo dlouhého nákopu přihrávku nakrátko, tu vypíchl Sirota, předložil přihrávku rozběhnutému Michalu Kárníkovi a ten zkušeně přehodil vyběhnutého brankáře hostů - 2:0. Pak již hosté odpadli a pouze čelili útokům domácích. Dva z nich skončily penaltou, první proměnil Jan Brabec a druhou Martin Ludvík - 4:0. Třešničkou na dortu byla pro domácí publikum výstavní trefa Jana Siroty z pětadvaceti metrů do pravého horního rohu branky, která upravila skóre na konečných 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Nebyl to jednoduchý zápas. Začali jsme špatně, hra Radkovic nám dlouhodobě nesedí. V druhém poločase jsme to zlomili a oplatili jim porážku z podzimu. Zápas s přehledem zvládl rozhodčí Holý.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - J. Ludvík [-] , J. Pokorný [-] , O. Kopuletý [-] (46. M. Kárník [-] ) - M. Dufek [-] , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] (83. P. Zikán [-] ) , D. Procházka [-] (60. F. Macek [-] ) - J. Brabec [-] (77. M. Kopuletý [-] ) , P. Chládek [-] (46. M. Chytka [-] ) , M. Ludvík [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Hlouch [-] , V. Kočí [-] (29. L. Pekárek [-] ) , I. Pelikán [-] (80. J. Bodnarik [-] ) , L. Kočí [-] , M. Němec [-] , J. Pekárek [-] , J. Nemeškal [-] , J. Hofman [-] , M. Nováček [-] , L. Štolz [-] (72. M. Konfršt [-] )

ŽK: 2. P. Chládek , 42. J. Pokorný - 26. M. Nováček , 71. M. Němec , 74. J. Pekárek .
Hráči zápasu: M. Ludvík , J. Sirota .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOLÝ Petr - RENÁT Stanislav, MACEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.