0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B nestačily jasně na hosty z Pyšelu


Branky


23. O. Tůma , 39. J. Tůma , 54. R. Šoukal , 69. P. Dufek
0

Rapotice B přivítaly na úvod jara vedoucí Pyšel, se kterým ale jasně prohrály 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili dvakrát

V prvních patnácti minutách sledovali diváci v Rapoticích vyrovnané utkání. Postupem času se lídr tabulky osmělil a vytvořil si dvě dobré příležitosti, ale na brankáře Ješinu nevyzrál. Hosté se vedení nakonec přeci jen dočkali ve 23. minutě zásluhou Ondřeje Tůmi, ale nemuseli se z něj radovat dlouho. Mlejnek se na hranici šestnáctky skvěle uvolnil, ale místo střely ještě volil přihrávku na Němce, který brankáře hostů nepřekonal. Domácí poté přidali, ale z branky se opět radoval Pyšel, když se ve 39. minutě prosadil svou druhou brankou Ondřej Tůma -0:2.

Ve druhém poločase Pyšel přidal dva góly

Ve druhé půli byli hosté lepší a brzy navýšili své vedení po dobře zahraném rohovém kopu v 54. minutě zásluhou Radka Šoukala -0:3. Poté domácí nevyužili dvě dobré možnosti, hlavně šance Milana Laše volala po gólu, ale domácí playmaker trefil jen břevno. O konečné podobě výsledku rozhodl Petr Dufek v 69. minutě a veze z Rapotic důležité tři body v cestě za postupem. 

 


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Nezvládli jsme klíčovou situaci za stavu 0:1, kdy jsme neproměnili tutovku. Hosté poté byli lepší a hrozili zejména rychlým přechodem do útoku. Ve druhé půli jsme si vytvořili dostatek šancí, ale proměnit jsme je nedokázali. Vítězství hostů je zasloužené.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, hráč: Po dobré zimní přípravě jsme nic nepodcenili a do Rapotic jsme přicestovali s osmnácti hráči. V první půli jsme se dostali do dvougólového vedení. O přestávce jsme nabádali naše hráče, že by bylo dobré přidat rozhodující branku, což se nám nakonec podařilo. V tomto utkání jsme byli jasně lepším týmem.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - M. Pavlíček [-] , J. Kovářík [-] (46. F. Horký [-] ) , M. Mlejnek [-] , V. Němec [-] (46. P. Laš [-] ) , J. Tesař [-] (64. A. Chatrný [-] ) , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] (29. M. Laš [-] ) , J. Konečný [-] (46. L. Man [-] ) , D. Slaný [-] , M. Dobeš [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] (62. P. Dufek [-] ) - O. Tůma [-] , O. Adam [-] , D. Šabacký [-] (66. F. Dvořák [-] ) , I. Nováček [-] (90. P. Dvořák [-] ) - J. Oulehla [-] (77. L. Sobotka [-] ) , J. Tůma [-] (60. J. Nestr [-] )

ŽK: 44. J. Konečný .
Hráči zápasu: O. Tůma , L. Teplý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - PREISNER Martin, KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.