2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolín si poradil s Dvorem Králové


Branky


13. J. Štoček , 65. M. Puk
0

Kolín se díky nedělní výhře posouvá na páté místo tabulky Fortuna Divize skupiny C před TJ Dvůr Králové. Právě Dvůr Králové v Kolíně utrpěl prohru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po výkonu domácích právem zůstaly všechny tři body v Kolíně. Už zhruba v 10. minutě se po rohovém kopu málem Kolínští radovali, ale hosté s velkým štěstím přečkali tlak domácího mužstva. Poprvé Kolín udeřil ve 13. minutě, když se parádně trefil z dorážky navrátilec Jan Štoček.

 

Ve druhém poločase se výkon domácích zlepšil jak v osobních soubojích, tak v celkovém projevu hry a vypracovali si více brankových příležitostí. Ovšem skórovat ve druhém poločase se Kolínu povedlo pouze jednou. V 67. minutě poslal balon do královédvorské branky Martin Puk a bylo "vymalováno". Kolín po zásluze obral o body Dvůr Králové a následně se před něj dostal i v tabulce Fortuna Divize C.

 

Autor: Tomáš Šulc (FK Kolín), upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Trenér Havrda: „Z naší strany to bylo utkání dvou poločasů. V prvním se nám moc nedařilo. V soubojích jsme byli pozdě a vázla nám přechodová fáze. Přesto jsme si vytvořili tři šance a jednu z nich proměnil Štoček. Ve druhé půli se náš výkon zlepšil. Trošku jsme změnili styl hry a to na soupeře platilo. Bohužel z mnoha příležitostí skóroval pouze Martin Puk. V dalších šancích jsme selhali, nebo nás vychytal brankář hostí. Dvůr Králové bych chtěl pochválit, jeho hra byla organizovaná, byl nepříjemný v soubojích, výborný v presinku. Byl to zatím nejlepší soupeř, s jakým jsme se utkali. Ale i tak bylo naše vítězství zasloužené."




Sestavy


SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - D. Brunclík [-] (83. M. Volavka [-] ) , M. Vácha [-] (77. O. Bora [-] ) , A. Čapek [-] , P. Jindřich [-] (61. M. Puk [-] ) , D. Nešpor [-] , R. Biško [-] , O. Puk [-] , L. Seifert [-] (71. P. Němeček [-] ) , J. Štoček [-] (89. M. Novák [-] ) , P. Šourek [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Kruliš [-] , J. Rejl [-] , O. Janouch [-] (64. P. Tomeš [-] ) , T. Picha [-] (78. M. Otradovský [-] ) , D. Vitebský [-] (64. M. Škoda [-] ) , M. Hruška [-] (46. J. Dvořák [-] ) , O. Vaníček [-] , F. Fejk [-] (89. L. Mertlík [-] ) , J. Poděbradský [-] , O. Ujec [-]

ŽK: 75. M. Vácha - 71. M. Kruliš , 83. P. Tomeš , 89. J. Poděbradský , 91. O. Vaníček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimeček Libor - KYNCL Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.