2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 19:00

30.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany úspěšně zakončily povedenou sezónu


Branky


0

Že druhá sezóna v soutěži bývá nejtěžší? V Sedlčanech vznesli námitku a vybojovali páté místo! V posledním zápase si poradili se Sušicí a dostali fanoušky do správné nálady na dokopnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, jeden gól

Sedlčanské čekal v závěru soupeř ze Sušice a vítězstvím by si zajistili konečné páté místo Divize A, což by byl pro Šachovu partu obrovský úspěch vzhledem k tomu, že ještě dvě sezóny zpět válčila v Krajském přeboru. Tam se naopak vrátí Sušičtí, kterým se ročník 2016/2017 hrubě nepovedl.

 

Tatran začal zápas pěkně zostra. Už ve 3. minutě přizvedla Řehákův dlouhý aut hostující obrana ideálně pro Michaela Dvořáka, který se v malém vápně opřel do míče a nedal Gillovi v bráně šanci! Za chvilku prověřil sušického brankáře mág Kdolský.

 

Gill musel i v dalších minutách hasit rychlé protiútoky a nákopy za obranu častými výběhy z brány. Ve 21. minutě nebyli domácí daleko od druhého gólu, ale při Sušici stálo i štěstí. Za chvíli skončil míč pro změnu na břevně!

 

Po faulu na Kvěcha dostali Sedlčanští výhodu přímého kopu, který ale tentokrát Kdolský nedokázal zužitkovat. Druhý gól Tatranu byl na spadnutí! Domácí ale nepochodili ani při dalším přímáku, tentokrát z druhé strany a exekuovaném M. Dvořákem.

 

Ve 33. minutě se zpoza vápna dostal k utajené střele Soldát a Gill se blýskl parádním reflexivním zákrokem! Hosté si posléze poradili i s rohovým kopem. Velkou šancí pohrdli domácí ještě těsně před koncem poločasu, a tak šli do kabin s jednogólovým vedením.

Senftovo potvrzení pátého místa

Sedlčanští o poločasové přestávce prostřídali a dali tak na poslední minuty sezóny šanci i náhradníkům, odpočinout si šel například i gólman Capouch. Blízko brance byl v 53. minutě právě jeden ze střídajících fotbalistů, konkrétně J. Dvořák, jenže balón mu v poslední chvíli trochu odskočil.

 

Za pět minut se podařilo Středočechům konečně přidat druhý gól. Tomáš Senft tváří v tváří brankáři Gillovi nezklamal a přízemní střelou k tyči rozradostnil fanoušky! Sedlčanští si zápas užívali a bavili diváky, během chvíle ale neuspěli ani J. Dvořák, ani Senft.

 

Hosté se také pokoušeli zahrozit, nejvážnější šancí byla asi Szedmákova střela z dálky, kterou dokázal Glogar zlikvidovat. V 81. minutě byli Sušičtí ke skórování ještě blíž. Vrhel utekl po pravé straně a dloubl míč přes gólmana domácích, nevystřelil však dostatečně přesně a ani silně.

 

V posledních okamžicích ještě spálil pěknou šanci Senft a na druhé straně vychytal Glogar uprchnuvšího Vrhela. Pak se už domácí fandové mohli začít radovat naplno. Jak z dalšího vítězství, tak především z velmi povedené sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce Lukáš Brotánek: „V zápase jsme byli favoritem, a to jsme chtěli potvrdit. Hned v prvních minutách se nám podařilo vstřelit gól a mohli jsme přidat i další, šance byly. Jako celý mančaft jsme hráli s chutí a nasazením, nakonec jsme přidali i druhou branku a zápas si pohlídali.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Poslední zápas sezóny byl pro nás i tím posledním ve čtvrté nejvyšší soutěži. Příští sezónu se vrátí na naše hřiště atmosféra krajského přeboru. Do divize jsme vstoupili v srpnu, kdy jsme dostali rychlou branku. Stejný scénář se opakoval i tentokrát. Přesto jsme sahali po vyrovnání, když si odpustíme, že nás celý zápas držel vynikající Gill. Ve 30. minutě měl Vrhel napřaženo sám na velkém vápně, bohužel svůj okamžik prováhal, následná dorážka Klímy letěla asi do 36. řady tribuny. Klíma připravil i další akci, kdy jeho centr dobře hlavou trefil Skála, ale gólman Sedlčan byl připraven. Ve druhé půli jsme hráli absolutně bez respektu k soupeři, což nás dostalo do slibného tlaku. Nepůjčili jsme domácím míč a do vápna šel centr za centrem. Trvalo však třináct minut a Sedlčany z prvního brejku vstřelily branku na 2:0. Nespadla nám tam ani chytrá technická střela Králíka. Posledním hráčem, kdo se v této sezoně dotkl balonu, byl Vrhel. Náš nejlepší střelec odmítl možnost skórovat ze samostatného nájezdu a pak rozhodčí zápas ukončil.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] (47. T. Glogar [-] ) - T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] , J. Repetný [-] (62. P. Lípa [-] ) - L. Soldát [-] , K. Kvěch [-] (85. J. Křesina [-] ) , M. Hájek [-] , M. Dvořák [-] (73. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] - M. Sirotek [-] (46. J. Dvořák [-] ) , T. Senft [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Čanecký [-] , M. Vrhel [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Skála [-] , J. Szedmák [-] , J. Brabec [-] , T. Fuchs [-] , L. Kodýdek [-] , T. Vichr [-]

ŽK: 15. T. Řehák - 37. J. Szedmák , 84. T. Fuchs , 87. J. Čanecký .
Hráči zápasu: M. Dvořák - K. Gill .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - ERLEBACH Jiří, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.