Z. Mráz 76.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak jinak nazvat tento výsledek než senzací


Branky


76. Z. Mráz
0

Domácí jsou doma hodně silní a zápasy se Sokolem ze Zdíkova patří vždy k ozdobám fotbalu na Hoštickém vršku. Domácí i hosté předvedli výborný výkon a nakonec se radovali hoštičtí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný zápas od samého začátku, kterému chyběly do poločasu góly

Zdíkovští přijeli v roli favorita, ale to na hoštickém návrší málokdy platí. Hrál se vyrovnaný zápas ve vysokém tempu. Na okresní přebor nadprůměrné utkání. Ze zajištěných obran, pěkný přechod do útoku na obou stranách bavilo diváky a když hosté k tomu přidali i brejky, bylo stále se na co dívat. Oba gólmani se rozchytali k perfektnímu výkonu a drželi své celky. Bezbrankový poločas nenudil a čekalo se, co přijde v druhém.

 

Druhý poločas opět přinesl perfektní fotbal se šťastnou tečkou pro domácí

Hrál se dál vynikající fotbal, kdy hosté se nedostali ke své silné průnikové nahrávce a hlavně, domácí na to byli výborně připravení. Hrálo se nahoru dolů a jak se blížil čas, vypadalo to, že obrany a gólmani rozhodnou. Hoštickým však vyšel útok v 76. minutě a Zdeněk Mráz rozhoduje utkání. I když do konce bylo relativně dost času, domácí s velkým úsilím zavřeli cestu ke své brance a obrali tak lídra o tři body a tím mu připravili první jarní porážku.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
T. Gaier [-] - M. Klimek [-] , M. Půbal [-] , F. Půbal [-] , J. Mráz [-] , T. Topka [-] , M. Hrabák [-] , M. Mráz [-] , V. Vlk [-] , K. Tůma [-] , Z. Mráz [-]

TJ Sokol Zdíkov
L. Švarc [-] - D. Demeter [-] , Š. Kurej [-] , O. Kroupa [-] , J. Kurz [-] , P. Holzknecht [-] - Z. Holzknecht [-] , M. Vondráček [-] , D. Tesař [-] , J. Pešek [-] - J. Voldřich [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - VINCÍK Josef (N), MARTAN Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.