Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Borových Ladách se domácím proti favoritovi vůbec nedařilo a domácí jsou rádi, že podzim skončil


Branky


0

Centrální Šumava se loučila s podzimní částí smutně. Domácí Hraničáři se v sobotním odpoledni trápili a hosté je za vše pětkrát potrestali. Hrál se průměrný zápas, kdy Husinečtí po tomto výsledku zůstávají ve hře o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes dvacet minut Borovoladští soupeři vzdorovali, ale potom přišlo osmnáct minut, které rozhodly o třech bodech pro hosty.

Oba soupeři se od úvodních minut oťukávali a nikdo nechtěl udělat chybu. Domácí chtěli navázat na minulá kola, ale zranění či zaměstnání znamenalo, že Borovoladští sestavu slepovali a po utkání jsou rádi, že podzim skončil. Bylo to nejdříve ze zajištěných obran s mírnou herní převahou Husince. Domácí volili postupný útok, ale bez efektu neboť obranu hostí perfektně dirigoval nejstarší hráč na hřišti Pavel Zelený. Husinečtí se dostávali postupně i brejky k brance, ale i domácí byli v této fázi koncentrovaní a vynikal i Beneš v brance.

 

Ve 22. minutě dělá obrana Borovoladských chybu a Maryška proměnil nádhernou nahrávku Pavla Předoty ve vedoucí branku. To byl signál k náporu a domácí jej nezachytili. Ve 30. minutě proměňuje své sólo Marcel Zelený a po deseti minutách se rozhodl k akci Pavel Zelený. Ten z pozice stopera prosšel přes celé hřiště a jeho centr již v pohodě do branky zasunul Rauscher. Tím bylo prakticky rozhodnuto a Husinečtí šli na pauzu v pohodě.

   

Druhý poločas se již dohrál a Husinečtí si vítězstvím nechali naději do bojů o postup.

V této části se již jen dohrávalo. Hosté ubrali a domácí se již do hry moc nedostali. Byla to studená sprcha, která by měla na Šumavu teprve přijít. Domácí zdecimovaní zejména marodkou tak utrpěli nejhorší prohru v této části soutěže a jsou rádi, že nyní přijde zimní přestávka. Zápas to byl průměrný ve kterém se favorit jasně prosadil. V této části se ještě prosadili Štangret a znovu Maryška.



Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
V. Beneš [-] - V. Hovorka [-] , P. Hušek [-] , M. Smatana [-] , J. Miko [-] , M. Dvořák [-] , M. Vokurka [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , J. Petráň [-] , I. Hrazánek [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - M. Zelený [-] , V. Brishten [-] , E. Rauscher [-] , M. Předota [-] , L. Novotný [-] , I. Štangret [-] , J. Maryška [-] , M. Wágner [-] , P. Zelený [-] , R. Tichý [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - MIKO Ladislav (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.