Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj tradičních soupeřů byl pěkným fotbalovým zápasem s třemi body pro domácí.


Branky


0

Tradiční soupeři se setkali již v prvním kole a oba týmy předvedly solidní fotbal a domácí výhru. Byl to bojovný zápas, který přinesl pěkný fotbalový boj i za úmorného vedra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo vyrovnaný boj i skóre

Zápas tradičních rivalů začal na Šumavsko Hoštickém návrší kvalitní hrou obou týmů. Domácí byli první, kteří zahrozili, ale pro matadora Medřického v brance to nebylo nic, s čím by si neporadil. Hrálo se vyrovnaně se snahou neinkasovat. I když obrany dominovaly, hrál se zajímavý zápas. Nebahovští to zkoušeli hlavně ze standardek a domácí kombinací, ale ani na jedné straně to půlhodiny nevycházelo. Ve 33. minutě podnikli hosté jeden ze svých výpadů a šli Vladimírem Valouchem do vedení. Domácí to na chvíli vykolejilo, ale hosté toho nevyužili. Ve 42. minutě, kdy už všichni mysleli na odchod do kabin, Jiří Hanzal vyrovnal.

Domácí branka do šatny nabudila a v druhém poločase dobrou hrou strhli vítězství pro sebe

I v druhém poločase pokračoval zajímavý zápas díky oběma celkům. Domácí získali územní převahu a hosté se měli co ohánět. Tůma zásoboval spoluhráče velmi dobrými nahrávkami a zejména Hanzal s Hodinou zaměstnávali obranu Nebahov s Medřickým v brance. Hosté se rovnali a snažili se o kontry čím nechávali domácí ve střehu. V 63. minutě se domácí prosadili pěknou akcí, na jejím konci byl Jakub Hodina, který poslal hoštické do vedení. Pokračovalo se nadále v dobrém tempu, hosté vrhli vše do útoku, ale nezapomínali na zadní vrátka. Nebahovští vyrovnali hru a začali hrozit, ale i domácí byli vzadu zodpovědní a své vedení drželi. pěkný zápas vrcholil a pro domácí vše pojistil třetí brankou Altenstrasser Jakub v 74. minutě. Domácí tím dostali utkání pod kontrolu a dovedli jej do vítězného konce.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - J. Hodina [-] , L. Jiroušek [-] , M. Hrabák [-] , Z. Mráz [-] , J. Hanzal [-] (85. M. Mráz [-] ) , J. Vávra [-] , M. Muzika [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , V. Pešl [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - R. Medřický [-] , R. Černý [-] , P. Pešek [-] , D. Rosa [-] , P. Rosa [-] , V. Valouch [-] , R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] , J. Mikeš [-] , M. Rosa [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - VINCÍK Josef (N), BARTÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.