3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 14:30

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice v gólově bohatém zápas udolaly Bílou Třemešnou


Branky


28. D. Kubelka , 51. D. Kubelka , 60. D. Kubelka - 21. J. Žahourek , 46. P. Kuta , 63. P. Kuta (p.) , 66. J. Mrázek
0

V předposledním kole loňské sezony porazily Kunčice Bílou Třemešnou 6:5 po penaltách a gólově bohaté utkání bylo k vidění i tento víkend. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Fotbalisté Kunčic se v celém zápase museli potýkat s velmi důraznou hrou soupeře, kterou podtrhuje sedm žlutých karet Bílé Třemešné a v prvním poločase dva zranění hráči Kunčic. Přesto se Kunčice jako první ujali vedení, a to ve dvacáté první minutě, kdy tečovaný centrovaný balon od Jiřího Žahourka skončil až v brance Bílé Třemešné, kterou hájil Miroslav Dobřichovský. Domácímu týmu se podařilo poměrně rychle reagovat na inkasovanou branku a v osmadvacáté minutě bylo díky prudké střele Davida Kubelky znovu vyrovnáno. 

Gólová přetahovaná

Po změně stran se Kunčice brzy dostaly do vedení. Hned ve čtyřicáté šesté minutě hosté využili aktivního vstupu do druhého poločasu a díky gólu Davida Kuty se znovu ujali vedení. Podobně jako v první půli se však domácím podařilo brzy zareagovat. Po pět minutách tak bylo znovu vyrovnáno, když se podruhé v zápase trefil David Kubelka. V šedesáté minutě Bílá Třemešná využila nekoncentrovanosti hostujících fotbalistů, David Kubelka zkompletoval hattrick a poprvé v zápase poslal Bílou Třemešnou do vedení. Ani domácí se ale ze svého vedení neradovali dlouho. Kunčice začaly hrát ještě ofenzivněji a domácí se dostávali pod tlak. Ke střelám se v dresu Kunčic dostal Jakub Mrázek i Pavel Kuta, gól nakonec přinesla šedesátá třetí minuta. Domácí obránce na brankové čáře nedovoleným způsobem zabránil inkasování a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Pavel Kuta, který panenkovsky srovnal na 3:3. Hostující tým nabuzený vyrovnáním nadále pokračoval v útočné hře a o tři minuty později vstřelil díky Jakubu Mrázkovi další branku. Za tohoto stavu museli přidat zase domácí, což otevíralo brejkové možnosti Kunčicím. Za stavu 3:4 podržel hosty brankář Zdeněk Zasadil, který zlikvidoval několik šancí Bílé Třemešné. Pět minut před koncem se hosté museli obejít bez dvougólového Pavla Kuty, který po druhé žluté kartě zamířil do kabin, ani v několikaminutové přesilovce se ale domácí neprosadili. Kunčice tak zvítězily nad Bílou Třemešnou 3:4. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: V bojovném zápase domácí dvakrát dotahovali naše vedení, v druhé půli šli dovedení 3:2, ale po dvou našich gólech již odpovědět nedokázali, a tak si z Třemešné odvážíme, myslím zaslouženě, perně vybojované tři body.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , M. Pátý [-] (83. J. Jákl [-] ) , P. Macek [-] , J. Hažer [-] (47. J. Novák [-] ) - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , J. Schneider [-] - R. Hendrych [-] , D. Žaba [-]

SK Bystřian Kunčice
Z. Zasadil [-] - D. Šolc [-] (46. M. dudek [-] ) , J. Pechar [-] , P. Soukal [-] , J. Žahourek [-] - D. Hamák [-] (43. P. Koza [-] ) , J. Laštovička [-] , D. Denk [-] (86. E. Svatoš [-] ) , P. Hantsch [-] (60. T. Zákravský [-] ) - P. Kuta [-] , M. Štěpan [-] (35. J. Mrázek [-] ) -

ŽK: 18. P. Macek , 36. J. Hažer , 43. J. Schneider , 56. P. Kiss , 63. T. Kubelka , 78. D. Žaba , 85. M. Dobřichovský - 12. D. Šolc , 56. P. Kuta , 68. J. Laštovička , 74. J. Mrázek . ČK: 85. P. Kuta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fišer Pavel - KALAŠ Radek, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.